Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι επιλογές για την άμυνα

Οι επιλογές για την άμυνα

pod-kaz-salamina180-ucha


Ο Ούτσα Λομπιανίτζε, θα είναι σίγουρα ο ένας κεντρικός αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ματς με την ΑΕΚ το Σάββατο. Μετά την αποχώρηση των Στεπάνοφ και Σερτζίνιο, την περιθωριοποίηση Σκαραμοτζίνο και την επιθυμία του Ακουισταπάτσε να αποχωρήσει, τίθεται θέμα για τον παρτενέρ του. Τα όσα γράφονται πιο κάτω, είναι υποθετικά και αυτόματα αναιρούνται, αν τελικά ο Γερμανός πειστεί να παραμείνει στο ροστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η πρώτη επιλογή του Καϊάφα, είναι και ο μοναδικός κεντρικός στο ρόστερ, ο νεαρός Παντελής Κονομής. Ο Κονομής έχει ακολουθήσει πολλές φορές την αποστολή της πρώτης ομάδας, δεν έχει όμως ακόμα πάρει χρόνο συμμετοχής. Ταλέντο διαθέτει μπόλικο, εκείνο που καλείται ο Κώστας Καϊάφας να αποφασίσει είναι κατά πόσον είναι έτοιμος ο νεαρός να παίξει σε ένα τόσο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Μετράει παντως συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία με τη φανέλα της Αλκής.

Η δεύτερη λύση ακούει στο όνομα Δημήτρης Μουλαζίμης. Ο Παραλιμνίτης αμυντικός διαθέτει τα προσόντα να παίξει τη θέση και το έπραξε τόσο στο Παραλίμνι, όσο και στο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στο Θόι. Έχει το ποδοσφαιρικό θράσος και την αυτοπεποίθηση να ανταποκριθεί ο Μουλαζίμης, αν και του λείπουν τα αγωνιστικά λεπτά. Παρτενέρ του στο ματς εκείνο ήταν ο Οικονομίδης, ο οποίος όμως πλέον αποτελεί σημαντικότατο γρανάζι της μεσαίας γραμμής και θα ήταν ρίσκο να μετατοπιστεί.

Τέλος είναι ο Σκαραμοτζίνο στο ρόστερ. Με δεδομένο όμως ότι το ματς απέχει 2 μέρες και ο Γάλλος δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, περιορίζει τις πιθανότητες του. Εκτός κι αν σήμερα επιστρέψει.