Home ΚΥΠΡΟΣ Ιωνάς κατά Κουτσοκούμνη

Ιωνάς κατά Κουτσοκούμνη

ionas-koutsokou


Απάντηση προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ Κώστα Κουτσοκούμνη για την αναφορά του προέδρου, στο έργο της Αστυνομίας, έδωσε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου. Οι δηλώσεις του Υπουργού έγιναν κατά την επίσκεψή του στις κεντρικές φυλακές, όπου για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε κοπή βασιλόπιτας.

Οι δηλώσεις:

«Από που ως που ο κύριος Κουτσοκούμνης, έχει την άποψη ότι τελικά η διερεύνηση των καταγγελιών που έγιναν στην αστυνομία δεν θα έχουν αίσιο τέλος. Εγώ θα ανέμενα η ΚΟΠ και το κάθε στέλεχος της ΚΟΠ να βοηθήσουν στη διερεύνηση και εάν διαπιστωθεί ότι κάποιοι ευθύνονται ή εμπλέκονται, να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Πως είναι δυνατό να διεξάγεται έρευνα από ανεξάρτητη επιτροπή η οποία θα διοριστεί από την ΚΟΠ, όταν μάλιστα κάποιες από τις καταγγελίες στρέφονται εναντίον στελεχών της ΚΟΠ. Αυτό εγείρει ένα ερωτηματικό»

Ταυτόχρονα ο κ. Ιωνάς Νικολάου, διερωτήθηκε σε τι θα βοηθήσει μία παράλληλη με την αστυνομία διερεύνηση των καταγγελιών Παναγή, από ανεξάρτητη επιτροπή, διορισμένη απο την ΚΟΠ, την ώρα που στις καταγγελίες εμπλέκεται και η ίδια η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Απο τη μια η αστυνομία θα συγκεντρώνει μαρτυρικό υλικό και στοιχεία και την ίδια ώρα θα συγκεντρώνει στοιχεία και η ΚΟΠ;

πηγή: sigmalive