Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αντιδράστε οργανωμένα

Αντιδράστε οργανωμένα

kop


Η Ανόρθωση έχει ήδη κάνει το αυτονόητο και ζήτησε παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης φρόντισε να δηλώσει εκ νέου άγνοια για ότι τον έχει κατηγορήσει ο Μάριος Παναγή και προσπάθησε να αυτοπαρουσιαστεί ως μέγας προστάτης του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Είπε πάντως κάτι σωστό ο πρόεδρος της ΚΟΠ. Όλα τα σωματεία φωνάζουν αλλά μετά τον επανεκλέγουν. Ας αντιδράσουν λοιπόν επιτέλους οργανωμένα τα σωματεία και να στείλουν τον Κωστάκη και την ομάδα του (για να μην πούμε συμμορία) σπίτι τους. Περιμένουμε άμεσα, ισχυρή και επιθετική αντίδραση από όλα τα μεγάλα σωματεία τα οποία δεν ελέγχονται κομματικά από τους δυνάστες του ποδοσφαίρου μας, με πρώτο και καλύτερο το δικό μας. Αν δεν έρθει η αλλαγή τώρα, δεν θα έρθει ποτέ, για αυτό ας το πάρουν όλοι απόφαση πως δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμούς.

Για χρόνια ακούμε για τις βρομιές του κυπριακού ποδοσφαίρου. Επιτέλους κάποιος βρήκε τα κότσια, για τον ένα λόγο ή τον άλλο, να μιλήσει και να τα βάλει με το κατεστημένο. Περιμένουμε όλες τις ομάδες, με πρώτη και καλύτερη που είναι το νούμερο ένα θύμα του κατεστημένου, να σπρώξουν την υπόθεση στα άκρα και παράλληλα να προστατευτούν από τα πολιτικά παιχνίδια του κόμματος που “εν έσιει χρόνο για μάππες”.