Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να κτίσει σε εμφάνιση και νίκη

Να κτίσει σε εμφάνιση και νίκη

SAK_0470


Νίκες πέτυχε κι άλλες η ΟΜΟΝΟΙΑ μες τη σαιζόν. Με τόσο πειστική εμφάνιση όμως, όχι άλλη. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα κυριάρχησε στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και ζωγράφισε μετά από πάρα πολύ καιρό χαμόγελο στα πρόσωπα των υποστηρικτών της. Την είχαμε μεγάλη ανάγκη την εμφάνιση, αυτή είναι η αλήθεια, όπως είπε όμως και ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι μόνο 3 βαθμοί.

Αυτό που χρειάζεται να κάνει τώρα η ομάδα μας, είναι να κτίσει στην εμφάνιση και τη νίκη. Αν μείνει μόνη της, θα είναι απλά μια υπενθύμιση του πόσο αλλιώτικη θα μπορούσε να είναι η χρονιά. Αν έρθει και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη συνεχόμενη, θα αποτελέσει τη βάση για πολύ καλύτερες μέρες. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, οι αποστάσεις και οι διαφορές είναι μικρές και σίγουρα η 4η και η 5η θέση δεν αρμόζουν ούτε στην ιστορία, ούτε στην ποιότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι τριφυλλοφόροι εδώ και καιρό έψαχναν εκείνο το ένα παιχνίδι που θα άλλαζε την εξέλιξη της χρονιάς. Την πέτυχαν, τώρα χρωστάνε στον εαυτό τους να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να πάνε ακόμα πιο ψηλά. Όσο πιο ψηλά μπορούνε.