Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάτι του χρωστάει

Κάτι του χρωστάει

pod-ethnikos23-kirm


Αφού μπήκε με το δεξί στη χρονιά η ΟΜΟΝΟΙΑ, αντιμετωπίζει αυτή την εβδομάδα τον Εθνικό Άχνας. Ένα σωματείο που ο κόσμος της βασίλισσας, παραδοσιακά αντιπαθεί για όλα εκείνα που αντιπροσωπεύει: εθνικόφρων, ιδιαίτερα φιλικό με το παρασκήνιο (εξαιρετική η σχέση με τον Κούμα), μόνιμα ευνοημένο. Αυτή τη φορά βέβαια, έχει άλλον ένα λόγο να θέλει να τον κερδίσει με τρόπο εμφατικό.

Κανείς δεν ξεχνάει την κλοπή από τον Εθνικό και τον Ψευδιώτη στο πρώτο παιχνίδι στο σκοτεινό δάσος. Εκεί που όπως πάντα πέραν από το πατροπαράδοτο χάσιμο της μπάλας, είχαμε και τη συνηθισμένη σφαγή από το διορισμένο, αλλά και προκλητική συμπεριφορά των οπαδών του Εθνικού εις βάρος του προπονητή μας Κώστα Καϊάφα. Σε αυτό το αντίπαλο, κάτι χρωστάει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και τώρα που είναι στα πάνω της, καλά κάνει να τον κεράσει.

Ο αγώνας βέβαια, είναι πιο σημαντικός για τους δικούς μας λόγους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έδωσε λόγω στους φίλους της να αισιοδοξούν ξανά. Μπορεί να επαναλάβει μια πειστική εμφάνιση, να βάλει άλλους 3 βαθμούς στο σακούλι της και να κοιτάξει τη συνέχεια με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.