Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μετάθεση Λέο ή νέο πρόσωπο

Μετάθεση Λέο ή νέο πρόσωπο

pod-kaz-salamina240-filiotis


Χωρίς το Ρενάτο Μαργκάσα θα παραταχθεί κόντρα στον Εθνικό Άχνας η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού ο Πορτογάλος άσσος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Με δεδομένο ότι ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο έχει τεθεί στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, ο Κώστας Καϊάφας θα πρέπει να ψάξει λύση μέσω χρησιμοποίησης κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή.

Τη θέση μπορεί να παίξει με άνεση ο Λεάντρο Μαρκολίνι, ο οποίος όμως καλύπτει ήδη το κενό στο κέντρο της άμυνας. Για να μετατοπιστεί λοιπόν ο Βραζιλιάνος πρέπει να ισχύσει ένα από τα δυο σενάρια: Πρώτο να τελειώνει νωρίς η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και να είναι έτοιμος αυτός να μπει εντεκάδα. Δεύτερο να χρησιμοποιήσει ως κεντρικό αμυντικό ο Καϊάφας έναν εκ των Κονομή και Μουλαζίμη.

Σε περίπτωση που ο Λέο διατηρήσει το ρόλο του κεντρικού αμυντικού, πιθανότερος να ξεκινήσει φαντάζει ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός μπορεί να παίξει με άνεση και στις δυο πλευρές και ο κόουτς δείχνει διάθεση να του δώσει λεπτά. Πιθανότητες διατηρεί και ο Χριστόφορος Χαραλάμπους, του οποίου είναι και η φυσική θέση. Οι επόμενες 2-3 μέρες θα δείξουν τις προθέσεις του κόουτς.