Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λέο: “Είναι μία νέα αρχή για μένα”

Λέο: “Είναι μία νέα αρχή για μένα”

leandro


Ο Λεάντρο Μαρκολίνι επέστρεψε και δηλώνει πως κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του. Ο Λέο μίλησε στο Balla.com.cy  και ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν τους 8 μήνες που ήταν εκτός λόγω του τραυματισμού του.

Για τον αγώνα με ΑΕΚ: “Είναι μία νέα αρχή για μένα, πάει πολύς καιρός από τον καιρό που έχω να παίξω και είναι καλό για μένα να αρχίσω σιγά-σιγά τώρα να παίζω. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σκοράραμε το πρώτο γκολ σε πολύ καλή στιγμή και ευτυχώς στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν και το πιο σημαντικό. Πρέπει να συνεχίζουμε να σκαρφαλώνουμε στον βαθμολογικό πίνακα, να παίρνουμε βαθμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας. Βλέπουμε τώρα παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά”.

Για τη θέση που αγωνίστηκε: “Δεν με νοιάζει το που παίζω, το σημαντικό για μένα είναι να παίζω! Έπαιξα εκεί όπου ο τεχνικός με έβαλε και θα προσπαθήσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό”, μας ανέφερε ο Λέο για την θέση στην οποία αγωνίστηκε!

Για το μεγάλο διάστημα που ήταν εκτός: “Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους! Στην γυναίκα μου, στην οικογένεια μου που με στήριξε πάρα πολύ! Από τους φίλους της Ομόνοιας που με έβλεπαν εκτός έπερνα πολύ θετικά μηνύματα, μου έλεγαν ότι με περίμεναν πίσω και αυτό μου έδινε δύναμη! Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον γιατρό μου και όλους τους φυσιοθεραπευτές στη Λάρνακα, αφού εδώ έκανα την φυσιοθεραπεία μου μετά την εγχείρηση. Πέρασα το καλοκαίρι μου εδώ, όμως είμαι καλά και τους ευχαριστώ! Ευχαριστώ όλους τους φυσιοθεραπευτές και τους μασέρ της Ομόνοιας που ήταν δίπλα μου”.

Για τον προσωπικό του στόχο: “Η Ομόνοια τώρα μάχεται στο πρωτάθλημα, για τον μεγαλύτερο της στόχο. Ο δικός μου στόχος δεν είναι διαφορετικός από αυτόν της ομάδας. Μπορεί να μην είμαστε και τόσο κοντά από την πρώτη θέση, όμως βήμα με βήμα, βλέπουμε τα παιχνίδια μας ξεχωριστά, συνεχίζουμε να παλεύουμε”.