Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η καλύτερη της, την κατάλληλη στιγμή

Η καλύτερη της, την κατάλληλη στιγμή

SAK_0470


Του Κώστα Καλλή – GoalNews

Τις δύο σερί νίκες έφτασε η Ομόνοια με το «διπλό» στο ΓΣΖ, αφού είχε προηγηθεί η επιτυχία επί της Νέας Σαλαμίνας στο τελευταίο ματς του 2014. Αυτό γίνεται για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν.

Η προηγούμενη ήταν επί του Ερμή και της Δόξας, όμως το σερί δεν είχε συνέχεια, αφού ηττήθηκε από την Αγία Νάπα στο ΓΣΠ. Αυτή τη φορά θα επιδιώξει στο ματς με την Άχνα να διευρύνει (στα τρία ματς) το σερί της.

Η καλύτερη εμφάνιση της Ομόνοιας μπορεί να ήταν με τη Νέα Σαλαμίνα, ματς στο οποίο πέτυχε και τη μεγαλύτερη νίκη της (3-0), όμως η προχθεσινή ήταν η καλύτερη από πολλές απόψεις και επιτεύχθηκε την κατάλληλη στιγμή.

Απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο, αφού η ΑΕΚ στα παιχνίδια που προηγήθηκαν είχε σπουδαίες εμφανίσεις, η Ομόνοια παρουσιάστηκε έτοιμη από κάθε άποψη και έδειξε πόσο πολύ ήθελε το τρίποντο. Επίσης, οι σημαντικές απουσίες στην άμυνα χώρος στον οποίο παρουσιάστηκε με λύσεις ανάγκης δεν την επηρέασαν.

Οι παίκτες της έβγαλαν πείσμα και θέληση, έπαιξαν με αποφασιστικότητα και ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο, «φωνάζοντας» πως είναι εδώ παρά τα όσα προβλήματα (οικονομικά κυρίως) ταλανίζουν το σωματείο.

Το προχθεσινό «διπλό» φαντάζει ικανό να δημιουργήσει δυναμική στην ομάδα, να διατηρηθεί η ηρεμία και να δώσει αυτοπεποίθηση για υλοποίηση του στόχου της. Με τις προσθήκες που έπονται στην άμυνα η λογική λέει πως η Ομόνοια θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στη συνέχεια.

Η επιτυχία της Ομόνοιας επί της ΑΕΚ σε συνδυασμό με την ήττα του Ερμή από την Ανόρθωση (0-2), φέρνει τους πράσινους σε απόσταση βολής από την τρίτη θέση. Η ομάδα της Αραδίππου έχει 26 και η Ομόνοια 25 βαθμούς (όσους και η ΑΕΚ).