Home SPORTS NEWS Επίσημα στην Ίντερ ο Ποντόλσκι

Επίσημα στην Ίντερ ο Ποντόλσκι

podo7


Ο Λούκας Ποντόλσκι είναι επίσημα παίκτης της Ίντερ, καθώς η Άρσεναλ ανακοίνωσε τον δανεισμό του στους «νερατζούρι», με τον διεθνή άσο να ευχαριστεί τους οπαδούς της Άρσεναλ… Ο Γερμανός επιθετικός έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του.

Τις προηγούμενες ώρες ολοκληρώθηκε, λοιπόν, η συμφωνία των «κανονιέρηδων» με την Ίντερ, και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο για να γίνει αυτό πίεσε και ο διεθνής άσος. Ο Λούκας Ποντόλσκι είναι πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο τα Φώτα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους στο Τορίνο .
Ο Γερμανός άσος θα παίξει δανεικός έως το καλοκαίρι με την Ίντερ να έχει αψιόν αφοράς του παίκτη…

Την ίδια ώρα ο Λούκας Ποντόλσκι ανάρτησε ευχαριστήριο μήνυμα προς τους οπαδούς της Άρσεναλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Instagram», τονίζοντας ότι θα τους έχει πάντα στην καρδιά του. Ο Γερμανός άσος ευχαρίστησε τον κόσμο των «κανονιέρηδων» για τη στήριξη που του έδειξαν και ανέφερε ότι θα τους έχει πάντα στην καρδιά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λούκας Ποντόλσκι:
«Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την ευγνωμοσύνη μου προς τους οπαδούς της Άρσεναλ και όλα αυτά που έκαναν για εμένα στα χρόνια που πέρασα στο Λονδίνο! Θέλω να ξέρετε ότι η καρδιά μου θα έχει πάντα μία θέση για εσάς. Απόλαυσα κάθε λεπτό που αγωνίστηκα για την Άρσεναλ και ελπίζω ότι έχω αφήσει το σημάδι μου τόσο στον σύλλογο όσο και στους οπαδούς. Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά!».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr