Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αυτοπεποίθηση αλλά προσγειωμένα

Με αυτοπεποίθηση αλλά προσγειωμένα

pod-aek-omo-olle


Δούλεψαν όλοι υπέρ μας! Από τις ομάδες της εξάδας, μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση κατάφεραν να μπουν με το δεξί στη χρονιά, με αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να πατήσει 4η θέση, να μειώσει την απόσταση από τον Ερμή, αλλά και αυτήν από τη κορυφή. Σε αυτήν, κατοικούν δυο ομάδες που πλέον δεν μοιάζουν τόσο φόβητρα όσο πριν. Και με δεδομένο το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας, αν είμαστε σωστοί, μπορεί να μειώσουμε ακόμα περισσότερο.

Ας γίνει πάντως κάτι ξεκάθαρο. Ο λόγος που χαμογελούμε, που αισιοδοξούμε όχι για κάποιο τίτλο αλλά καλύτερες μέρες, είναι κυρίως αυτό που είδαμε το Σάββατο από την ΟΜΟΝΟΙΑ, όχι τα αποτελέσματα των άλλων. Η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και η καθαρή νίκη, γεμίζει αυτοπεποίθηση την ομάδα και το κόσμο, πρέπει όμως να υπάρξει συνέχεια για να σημαίνει κάτι. Μια μεμονονωμένη νίκη, θα ξεχαστεί σε πολύ λίγο χρόνο, ένα σερί από επιτυχίες όμως, είναι ικανό να αλλάξει τη χρονιά.

Είναι η πρώτη φορά μες τη χρονιά, που το πράσινο στρατόπεδο πιστεύει. Είναι καλό πράγμα η πίστη, είναι καλό πράγμα η χαρά στα τόσα προβλήματα. Ας μείνουμε όμως προσγειωμένοι, σοβαροί και πιστοί στη φιλοσοφία του “βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”. Είναι δύσκολη η συνέχεια και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια. Ούτε δικαίωμα στο όνειρο δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα.