Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η συνέπεια είναι κλειδί

Η συνέπεια είναι κλειδί

pod-aek-omo-kirm


Λογικό ήταν να μας ενθουσιάσουν τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, σε συνδυασμό με τη δική μας εμφάνιση. Είχαμε ανάγκη και την απόδοση υψηλού επιπέδου, είχαμε ανάγκη και μια βδομάδα που να μας πάνε όλα καλά. Στο τέλος της ημέρας όμως, πρέπει να θυμόμαστε ότι πήραμε μόνο 3 βαθμούς. Ότι είμαστε ακόμα στην 4η θέση και αρκετά μακριά από τη κορυφή. Και ότι μόνο αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί θα καταφέρουμε να πάμε μπροστά.

Το κλειδί για να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά, είναι η συνέχεια στην απόδοση της. Οι δυνατότητες είναι εκεί, πλέον δεν έχουμε μόνο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια για να μας το θυμίζουν, εκείνο που χρειάζεται είναι να τις βλέπουμε κάθε εβδομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Άχνα, επιβάλλεται να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Να κολλήσει και τρίτη συνεχόμενη νίκη, να εκμεταλλευτεί στραβοπατήματα ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους μαζί της, να δει ακόμα πιο ψηλά.

Η Άχνα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, μαζί μας είναι γνωστό πως πιάνει το ανώτατο σημείο της απόδοσης της. Για αυτό καλά κάνουμε να αφήσουμε πίσω μας το ματς με την ΑΕΚ και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Η συνέπεια και η συνέχεια είναι αυτά που ξεχωρίζουν τις καλές ομάδες, από τις επιτυχημένες.