Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 14 μήνες μετά για το 3 στα 3!

14 μήνες μετά για το 3 στα 3!

pod-aek-omo-fyla


Του Κώστα Καλλή, “Ο Φιλελεύθερος”

Οι δύο νίκες είναι το καλύτερο σερί για την Ομόνοια στη φετινή σεζόν. Το πρώτο «γράφτηκε» στην έκτη και έβδομη αγωνιστική, με αντιπάλους τον Ερμή (2-1) και τη Δόξα (1-0) αντίστοιχα.

Το δεύτερο είναι αυτό που δημιουργήθηκε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Την 14η, την τελευταία στο 2014, οι πράσινοι επικράτησαν 3-0 της Νέας Σαλαμίνας και την 15η, την πρώτη στο 2015, πέτυχαν σπουδαίο «διπλό» επί της ΑΕΚ (3-1).

Η τελευταία φορά που η Ομόνοια πέτυχε τρεις απανωτές επιτυχίες (είχε φθάσει μέχρι και τις πέντε) ήταν στην περσινή σεζόν. Άρχισε το νικηφόρο σερί από την 5η και σταμάτησε την 9η αγωνιστική (10 Νοεμβρίου 2013). Είχε νικήσει διαδοχικά τις Αλκή (1-0), ΑΕΚ (1-0), Δόξα (6-0), Νέα Σαλαμίνα (3-0) και Κούκλια (4-0). Έκτοτε δεν μπόρεσε να «χτίσει» ένα καλό σερί, αφού έφθανε μέχρι τις δύο νίκες και νάσου το «χαστούκι».

Στο προσεχές ματς με την Άχνα, το Σάββατο (17:00) στο ΓΣΠ, η Ομόνοια θα αναζητήσει την τρίτη διαδοχική νίκη, δημιουργώντας το μεγαλύτερο φετινό σερί της. Την προηγούμενη φορά πάτησε την πεπονόφλουδα απέναντι στην Αγία Νάπα στο ΓΣΠ (1-2) και το μίνι σερί έλαβε τέλος.

Τώρα, πιο σοφοί στην ομάδα της Λευκωσίας θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, γεγονός που θα δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα τονώσει κι άλλο το ηθικό, ενώ υπό προϋποθέσεις να κάνουν νέο βαθμολογικό άλμα.

Οι πράσινοι παίζουν στην έδρα τους, μπροστά στους οπαδούς τους που αναμένεται να δώσουν μαζικά το «παρών» τους μετά τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα και την άνοδο στην τέταρτη θέση και δεν θέλουν (και πάλι) να τους απογοητεύσουν.