Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι “προκατειλημμένοι” ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ….

Οι “προκατειλημμένοι” ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ….

kosmos-kaz-salamina87


Για χρόνια βλέπαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αδικείται στο γήπεδο. Βλέπαμε να χάνονται τίτλοι για ένα οφσάιντ ή για ένα πέναλτι. Κάθε φορά που διαμαρτυρόμασταν, που λέγαμε πως αυτά τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά, ακούγαμε διάφορους τηλεκατευθυνόμενους να πιππιλάνε την καραμέλα της προκατάληψης, να μας λένε πως λάθη συμβαίνουν παντού, να προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι όλα ανθρώπινα. Οι καταγγελίες Παναγή και όσα βγήκαν χθες προς τα έξω, ήρθαν να καταρρίψουν τους όποιους μύθους κατασκεύαζαν οι απέναντι και να δικαιώσουν τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ που τόσα χρόνια τα έλεγε, όμως τίποτα δεν γινόταν.

Το ξαναλέμε για να εμπεδωθεί: σύμφωνα με το Άστρα, διαιτητής από τη Λεμεσό, κατέθεσε, ότι ο ύποπτος άρχισε του τηλεφωνούσε το 2010, ζητώντας του να βοηθά ομάδες που ανήκουν στη δεξιά παράταξη, και το ΔΗΣΥ. Μάλιστα προκατειλημμένε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, τηλεφωνούσε και ζητούσε να σπρώχνονται ομάδες μόνο και μόνο γιατί ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Δεν παίζει σημασία αν οι αντίπαλοι τους επένδυσαν χρήματα, δεν τους ένοιαζε το σωστό και το δίκαιο. Ήταν οι “δικοί” τους, είμαστε όλοι οι υπόλοιποι οι “άλλοι”.

Τώρα είναι η ώρα να σπρώξουν όλα τα σωματεία με πρώτο και καλύτερο το δικό μας για κάθαρση. Για χρόνια είμασταν στόχος, καιρός να γίνουμε οι κυνηγοί. Να μην επιτρέψουμε ξανά σε οποιονδήποτε να κάνει το ποδόσφαιρο κομματικό ή οικονομικό του τσιφλίκι. Ας το πάρουμε απόφαση, είναι τώρα ή ποτέ.