Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν χρειαστεί αντι-Ποτέ…

Αν χρειαστεί αντι-Ποτέ…

paiktes-rousias45


Ας είμαστε ειλικρινείς, θα νιώθουμε όλοι πολύ πιο ήσυχοι, αν μια ώρα πριν το παιχνίδι με την Άχνα κατά την δημοσιοποίηση των εντεκάδων, στη δική μας βρίσκεται ο Μίκαελ Ποτέ. Πρέπει όμως να είμαστε προετοιμασμένοι και για το σενάριο που θέλει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στον πάγκο. Λογικά θα προλάβει το ματς ο Μίκαελ (περισσότερα θα ξέρουμε σήμερα), δεν είναι βέβαιο όμως πως θα είναι στους πρώτους έντεκα.

Τρεις επιλογές έχει ο Καϊάφας αν χρειαστεί αντι-Ποτέ, η κάθε μια με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά: Γκαρσία, Ρουσιάς, Σκέμπρι. Ξεκινώντας από τον Ισπανό, παρά το μπόι του, είναι περισσότερο παίκτης που βοηθάει στην ανάπτυξη και την δημιουργία χώρων, παρά φορ του κουτιού και κίλερ μπροστά στο τέρμα. Ο Ονησίφορος Ρουσιάς, έχει το εύκολο γκολ κι ας μην τον νιώθει σε όλο το 90λεπτο η αντίπαλη άμυνα. Τέλος ο Σκέμπρι, είναι πιο πολύ περιφερειακός και προσπαθεί με την διεισδυτικότητα και τα ξεπετάγματα του να κάνει τη ζημιά.

Το βέβαιο είναι πως παίκτης με το στυλ του Ποτέ δεν υπάρχει στο ρόστερ. Αν ο Μίκαελ λοιπόν μείνει εκτός, μάλλον η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να ψάξει με διαφορετικές μεθόδους το γκολ.