Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ταπεινά, αλλά με αυτοπεποίθηση

Ταπεινά, αλλά με αυτοπεποίθηση

pod-omo-axna-b64


Νέα καλή εμφάνιση, νέα νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Κώστα Καϊάφα, έχοντας κάποια πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι της, επιβλήθηκε πλήρως του Εθνικού Άχνα και κέρδισε δίκαια με 2-0. Η νίκη θα μπορούσε να σφραγιστεί πολύ νωρίτερα, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε σωρεία ευκαιριών, το 2-0 που άξιζε η ομάδα μας όμως άργησε να έρθει. Τέλος καλό όλα καλά και βλέπουμε τη συνέχεια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει το δρόμο της, ανεξάρτητα από οποιονδήποτε άλλο, ταπεινά και προσγειωμένα. Υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν και τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια. Όσο περνάει ο καιρός, το τεχνικό τημ θέλει να βλέπει τη διάρκεια της καλής απόδοσης να μεγαλώνει, μέχρι να πλησιάσει ολόκληρο το ματς. Είναι προφανές, πως η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται ακόμα καλύτερη, όμως δεν υπάρχει λόγος να γίνουμε αλαζόνες και υπερόπτες.

Την ίδια στιγμή πάντως, είμαστε υποχρεωμένοι να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι, με κάθε αντίπαλο με αυτοπεποίθηση. Με τα όσα έχουμε δει 16 αγωνιστικές, δεν υπάρχει καμιά ομάδα που να μας φοβίζει. Στο χθεσινό παιχνίδι, οι 18 τελικές προσπάθειες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέδειξαν πως ειδικά αυτά τα ματς με υποδεέστερους αντιπάλους, είναι καθαρό στο χέρι της ομάδας μας πως θα εξελιχθούν. Αλλά ακόμα και ματς με πιο δυνατούς αντιπάλους, με έξυπνη τακτική μπορούν να γίνουν δικά μας. Προχωράμε λοιπόν σεμνά και ταπεινά, αλλά ξέροντας πως κανείς δεν είναι καλύτερος από εμάς.