Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρχίζουν αξιολόγηση για τουλάχιστον τον ένα

Αρχίζουν αξιολόγηση για τουλάχιστον τον ένα

pod-omo-axna-b56


Η αναποδιά στην περίπτωση Ρουνιέ -την οποία η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος περίμενε από τη στιγμή που διέρρευσε όνομα και η περίπτωση αργούσε –  αναγκάζει τον Κώστα Καϊάφα και του συνεργάτες του να εντείνουν τις προσπάθειες αξιολόγησης εναλλακτικών επιλογών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε μια καυτή σειρά από παιχνίδια, χωρίς κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ της. Λέο και Ούτσα πάνε περίφημα, όμως το κενό δεν παύει να υπάρχει.

Ο κόουτς έχει κάποιες περιπτώσεις στο μυαλό του, τις οποίες θα αξιολογήσει εκ νέου με τους συνεργάτες του. Έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν θέλει να αφήσει την χρονική πίεση να τον σπρώξει σε λάθος επιλογή, αφού δεν έχει και την πολυτέλεια λάθος επιλογής. Συμφωνούμε απόλυτα με τη λογική του κι ας είμαστε χωρίς κεντρικό αμυντικό. Αν είναι να πάρει παίκτη που δεν θα τον βοηθήσει και που θα ψάχνει να αποδεσμεύσει το καλοκαίρι, καλύτερα να μην τον πάρει καθόλου. Ο ίδιος πάντως ο κόουτς ελπίζει πως αυτή την εβδομάδα θα έχει τουλάχιστον τον ένα.

Μιας και η αναφορά στον ένα από τους δυο, χθες στη διάσκεψη μετά το ματς, αφέθηκε να νοηθεί ότι ίσως να μην αποκτηθεί δεύτερος. Είναι ξεκάθαρα θέμα διοίκησης και οικονομικών, η άποψη μας όμως είναι πως δεν μπορεί να βγει η χρονιά μόνο με ένα. Πρέπει να αποκτηθεί δεύτερος, έστω χαμηλού κόστους κι ας έρθει τέλος του Γενάρη μετά από προσεκτική και ενδελεχή αξιολόγηση.