Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτα η Αγία Νάπα

Πρώτα η Αγία Νάπα

pod-agianapa-196


Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής ήταν τέτοια, που ενθουσίασαν τον κόσμο και μερίδα φίλων μας άρχισε τα όνειρα, στοχεύοντας τον Ερμή. Πέρα από το δεδομένο ότι δεν κάναμε απολύτως τίποτα και απέχουμε αρκετά από το στόχο, καλό είναι να θυμόμαστε και ότι την Τετάρτη, η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Αγία Νάπα για το θεσμό του κυπέλλου. Και δεν μας παίρνει να την υποτιμήσουμε.

Ο Κώστας Καϊάφας τόνισε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Άχνα, ότι ο θεσμός μας ενδιαφέρει και δεν πρόκειται να τον προσεγγίσουμε χαλαρά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να διακριθεί μέσω του κυπέλλου και η μόνη οδός για να το καταφέρει είναι να το κατακτήσει. Κανείς δεν θυμάται τον φιναλίστ, μόνο τον τροπαιούχο. Από τη στιγμή που η μορφή του θεσμού είναι τέτοια και καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη μας στο νησί, γιατί να μην πάμε μέχρι το τέλος;

Η Αγία Νάπα είναι τελευταία και είμαστε το προφανές φαβορί. Χώρος για υποτίμηση δεν υπάρχει όμως και είναι εκεί για να μας το υπενθυμίζει η ντροπιαστική ήττα στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα ματς το οποίο φέραμε στα μέτρα μας αλλά καταφέραμε να δώσουμε δώρο, άρα ξέρουμε ήδη πως για 90 λεπτά, το μυαλό όλων πρέπει να είναι στην Αγία Νάπα και όχι στον Ερμή.