Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεκούραση και λεπτά

Ξεκούραση και λεπτά

kosmos-omo-axna239


Ο Κώστας Καϊάφας έχει ξεκαθαρίσει πως ο θεσμός του κυπέλλου δεν αφήνει αδιάφορη την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι όμως δεδομένο, έχοντας στο μυαλό του και το βεβαρημένο πρόγραμμα, πως θα το προσεγγίσει διαφορετικά από το πρωτάθλημα. Μια λογική λέει ότι αφού παίζουμε στο ΓΣΠ ας παίξουμε με όλα τα όπλα για να τελειώνουμε. Συγκεκριμένοι όμως ποδοσφαιριστές πρέπει να πάρουν ανάσες και άλλοι αγωνιστικά λεπτά για να μπορέσουν να βρουν ρυθμό.

Το ποιοι ανήκουν στην πρώτη κατηγορία είναι κάτι που μπορούμε μόνο να υποθέσουμε, θεωρούμε όμως πως οι Ποτέ και Ασσίς θα είναι σίγουρα στον πάγκο. Οι δυο αστέρες της ομάδας έχουν τραβήξει κουπί, ο Μίκαελ μάλιστα ήταν και άρρωστος και λογικά θα μείνουν εκτός. Όσον αφορά τη δεύτερη κατηγορία, ο Σκέμπρι μόλις ήρθε και όσο παίζει θα βελτιώνεται, ενώ Φοφανά, Γκαρσία, Ρόντρι, Γιωργαλλίδης, Δημητρίου και Ράμος είναι επίσης πιθανοί για εντεκάδα.

Τέλος, μια τρίτη κατηγορία είναι και οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Τα παιχνίδια κυπέλλου συνήθως προσφέρονται για χρησιμοποίηση τους και είναι προφανές πως ο Κώστας Καϊάφας πιστεύει στις δυνατότητες τους. Δεν αποκλείεται κάποιοι να ξεκινήσουν, αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε συγκεκριμένους ως αλλαγή.