Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκες για τους μικρούς

Νίκες για τους μικρούς

U13aVSapoel (8)


Νέα νίκη για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα u-13 η οποία κέρδισε πριν από λίγο την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας με 7-0 (Β’ Όμιλος).

Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τα παιδιά του Άνδρου Αυλωνίτη τα οποία παρουσιάστηκαν πολύ σοβαρά στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο και πήραν μια εύκολη νίκη.

Αξιοσημείωτο γεγονός για την ομάδα μας η οποία είχε προηγηθεί στο ημίχρονο με 4-0 είναι ότι τα 7 τέρματα της πέτυχαν 7 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Οι Γιάννης Κόμπος, Ιάσωνας Ορφανίδης, Ανδρόνικος Κακουλλής, Απόστολος Ανδρέου, Στυλιανός Σοφρωνίου, Οράτιος Λεμέσιος και Ορέστης Μυλωνάς σκόραραν από ένα γκολ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Α.Αυλωνίτης): Π.Βασιλείου, Α.Χριστοδούλου, Αλ.Αυλωνίτης, Γ.Παπαθανασίου, Β.Χριστοδουλίδης, Στ.Σοφρωνίου, Ε.Κάττου, Γ.Κόμπος, Α.Κακουλλής, Ι.Ορφανίδης, Απ.Ανδρέου
(Ο.Λεμέσιος, Γ.Κωνσταντίνου, Μ.Τζιωνής, Ο.Μυλωνάς, Α.Χ”Γιάννης)

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας

*Η ΟΜΟΝΟΙΑ στον Α’ Όμιλο επικράτησε της Ελπίδας Αστρομερίτη με 4-1. Η νίκη των μικρών του Βαγγέλη Ευαγγέλου δεν ήταν τόσο εύκολη όσο λέει το σκορ. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0 με δύο γκολ σε τρία λεπτά, το σκορ άνοιξε ο Ανδρέας Ζαχαρίου στο 27ο λεπτό, ενώ το 2-0 έκανε ο Σταύρος Τσουτσούκης. Η Ελπίδα μείωσε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου σε 2-1. Στην επανάληψη οι πράσινοι πίεσαν για το γκολ που θα τους έδινε αέρα δύο τερμάτων διαφορά και πάλι, ενώ οι αντίπαλοι έλπιζαν στην ισοφάριση. Τελικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που πέτυχε γκολ στο δεύτερο μέρος στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης, πάλι δύο γκολ σε τρία λεπτά. Το 3-1 πέτυχε ο Δημήτρης Ηρακλέους, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ανδρέας Ζαχαρίου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.