Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκησε και ανέβηκε 3η η ΟΜΟΝΟΙΑ U21

Νίκησε και ανέβηκε 3η η ΟΜΟΝΟΙΑ U21

u21-agianapa37


Είχαμε πει πως η ομάδα Νέων δεν μπορεί να χάσει άλλους βαθμούς εάν θέλει να κυνηγήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή, ειδικά μετά τις νίκες των δύο πρωτοπόρων στη βαθμολογία, Απόλλων και Αποελ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για καλή της τύχη πέρασε νικηφόρα από την Αγία Νάπα επικρατώντας με 3-2 της τοπικής ομάδας και εκμεταλλεύτηκε τις ήττες της ΑΕΛ και της ΕΝΠ ανεβαίνοντας δύο θέσεις, όμως παρέμεινε στο -5 από την κορυφή.

Οι πράσινοι πέρασαν από μια δύσκολη έδρα και πλέον καλούνται να ξεκινήσουν ένα νικηφόρο σερί που μόνο θα τους ανεβάζει στη βαθμολογία. Η ομάδα του Φάτσιο Μπούις έχει μπροστά τις δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στις επόμενες δύο αγωνιστικές που αποτελούν κριτήριο εάν το τριφύλλι μπορεί να κτυπήσει τον τίτλο.

Στα του αγώνα, η Αγία Νάπα προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε ένα τετράλεπτο στο πρώτο ημίχρονο όμως οι πράσινοι πέτυχαν την ολική ανατροπή στην επανάληψη. Πρώτα ο Γιώργος Ιβανόφ μείωσε σε 2-1 στο 53′ και στο 64′ ο Απόλλωνας Βασιλείου ισοφάρισε σε 2-2. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Κώστας Κουλουμπρής στο 88′.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκε με τους: Χαραλάμπους, Λοΐζου, Γιασεμή, Χρυσοστόμου, Π.Θεοδούλου, Σοφοκλέους (89′ Ξ.Θεοδούλου), Φιάκα, Λούβαρη, Ηροδότου (64′ Κουλουμπρής), Ιβανόφ, Βασιλείου (90′ Φ.Ανδρέου)