Home SPORTS NEWS Οριστικά με 0-3 το ματς στη Ρόμα

Οριστικά με 0-3 το ματς στη Ρόμα


Στη Ρόμα με σκορ 3-0 κατακυρώθηκε οριστικά ο αγώνας της Σαρδηνίας κόντρα στην Κάλιαρι για την 4η αγωνιστική του καμπινάτο! Η γηπεδούχος είχε κάνει προσφυγή κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή, αλλά απορρίφθηκε από την ιταλική Ομοσπονδία, που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτε βαθμό.  Να θυμίσουμε πως ο αθλητικός δικαστής απεφάνθη πως η μη διεξαγωγή του αγώνα οφείλεται στους γηπεδούχους.

Έτσι, οι «τζιαλορόσι» πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά με σκορ 3-0, καθώς είχαν καταθέσει ένσταση για την αναβολή του αγώνα, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο νέο γήπεδο της Κάλιαρι.

Να θυμίσουμε πως το γήπεδο είναι υπό ανακατασκευή κι επειδή δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμο, η λίγκα αποφάσισε το παιχνίδι να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας. Μόνο που πρόεδρος των Σαρδήνιων, Μάσιμο Τσελίνο, δεν υπάκουσε σε αυτήν την εντολή και κάλεσε τους φιλάθλους του συλλόγου να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

Ακολούθως ο δήμος του Κάλιαρι, με τον οποίο βρίσκεται σε κόντρα η ομάδα της Σαρδόνιας δεν έδωσε το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του αγώνα. Έτσι, η Ρόμα έκανε ένσταση με αποτέλεσμα ο αθλητικός δικαστής να αποφασίσει πως το ματς δεν έγινε με υπαιτιότητα της Κάλιαρι. Η γηπεδούχος έκανε ένσταση, η υπόθεση εξετάστηκε σε δεύτερο βαθμό και απορρίφθηκε…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr