Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Συνέχισαν αήττητες

Συνέχισαν αήττητες

U17-VSapoel (26)


Με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες της ακαδημίας μας. Στην αγωνιστική αυτή επανήλθαν τα χαμόγελα μετά την περασμένη εβδομάδα που δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Οι δύο ομάδες μας στο Πρωτάθλημα U13 πήραν τις νίκες επί των αντιπάλων τους, ενώ νίκη που τη διατηρεί στην κορυφή πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Με σπουδαία ανατροπή πήρε τους τρεις βαθμούς και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου η ομάδα νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ ισόπαλο τελείωσε το αιώνιο ντέρμπι στους παίδες κάτω των 17 ετών.

Για τον Β’ όμιλο η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 και για τον Α’ Όμιλο η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 πήραν σημαντικές νίκες με 7-0 επί του Ολυμπιακού και 4-1 επί της Ελπίδας Αστρομερίτη αντίστοιχα. Η 17η αγωνιστική του Προαιρετικού Πρωταθλήματος παίδων U13 στους ομίλους Λευκωσίας κύλησε όπως θα ήθελαν οι ομάδες μας. Στον όμιλο Λευκωσίας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U15, η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέμεινε στην 1η θέση περνώντας ακόμη ένα ντέρμπι με επιτυχία επικρατώντας της Ανόρθωσης με 2-0. Οι μικροί δεν λένε να σταματήσουν την τρελή πορεία τους και καλά κάνουν, αφού ο δρόμος είναι ακόμη μεγάλος και καλούνται να μείνουν συγκεντρωμένοι.

Πήγε στο ντέρμπι με στόχο τη νίκη, όμως τελικά πήρε ένα βαθμός η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, αν και μπορούσε να κερδίσει, όπως φυσικά και να χάσει έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι. Η ομάδα μας φιλοξένησε το Αποέλ στη 16η αγωνιστική και έμεινε στην ισοπαλία 1-1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 επέστρεψε από την κόλαση, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 όμως ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα και πήρε σημαντικό τρίποντο.

Τα αποτελέσματα των ομάδων μας:

U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Α) – Ολυμπιακός (Β) 7-0
U13 Ελπίδα Αστρομερίτη – ΟΜΟΝΟΙΑ (Β) 1-4
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση 2-0
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποελ 1-1
U21 Αγία Νάπα – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3