Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελικά είναι ενισχυμένη;

Τελικά είναι ενισχυμένη;

das-ermis-omo3-runje


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια από τις πιο αλλαγμένες ομάδες στο πρωτάθλημα, μέσω της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ της συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές (Στεπάνοφ, Σερτζίνιο, Ακουισταπάτσε, Σκαραμοτζίνο, Γκριγκαλασβίλι) και έχουν αποκτηθεί τέσσερις (Λεάντρο, Σκέμπρι, Γκουλόν, Ρουνιέ). Το ερώτημα που τίθεται είναι, τελικά βγήκε ενισχυμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ από πλευράς ποιότητας και προσφοράς;

Από πλευράς ποιότητας είναι δύσκολο να πούμε. Λεάντρο και Σκέμπρι αποτελούν πολυτέλεια για οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο, από την άλλη όμως δεν έχουμε ακόμα δει το Ρουνιέ ή τον Γκουλόν για να εκφέρουμε άποψη. Επιπρόσθετα, τουλάχιστον στην περίπτωση Στεπάνοφ και Σκαραμοτζίνο, δεν τίθεται θέμα αν είχαν την ποιότητα να βοηθήσουν. Μιλάμε για δυο ποδοσφαιριστές αξίας, ο Στεπάνοφ μάλιστα με βαρύ όνομα και εμπειρία.

Αν πάντως κάποιος το δει από πλευράς προσφοράς, η ζυγαριά γέρνει μάλλον προς το ναι, έχουμε ενισχυθεί κι ας είναι ακόμα Γεννάρης. Σερτζίνιο και Γκριγκαλασβίλι είχαν χάσει τη θέση τους στην εντεκάδα και αδυνατούσαν να ξαναπούν, ο Στεπάνοφ μετά την αποβολή του δεν βρήκε ποτέ ρυθμό, ο Σκαραμοτζίνο ήταν αγνώριστος και υπέπεσε σε σωρεία λαθών και ο βασικός Ακουισταπάτσε ήταν μεν σταθερός, αλλά δεν έκανε τη μεγάλη διαφορά. Αντίθετα ο Λεάντρο, ήδη προσφέρει όπου χρειαστεί και κάνει τη διαφορά, τη στιγμή που ο Σκέμπρι μετράει 2 γκολ σε 3 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου εκείνου που σκότωσε το ματς με την Άχνα. Αν καταφέρουν και οι Γκουλόν-Ρουνιέ να παίξουν σε εκείνο το επίπεδο, θα μιλάμε για μια ΟΜΟΝΟΙΑ ένα επίπεδο πάνω από αυτήν του πρώτου γύρου.