
Για άλλο ένα παιχνίδι, ο Λεάντρο Μαρκολίνι αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας και είχε ξανά ηγετικό ρόλο. Ο Λέο, προσδίδει ηρεμία στα μετόπισθεν, ενώ βοηθάει και την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με την παρουσία μάλιστα ενός καθαρόαιμου κεντρικού αμυντικού με μπόι δίπλα του, όπως είναι ο Ρουνιέ, ίσως να νιώσει ακόμα πιο άνετος στη θέση.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Καϊάφας μονιμοποιήσει το Βραζιλιάνο στο κέντρο της άμυνας. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Χαβιέ Μασεράνο, με τον Αργεντίνο να διαπρέπει στη θέση.
Ο Λεάντρο πάει επίσης περίφημα και αν κανείς το συνδυάσει με τη χρησιμοποίηση του Γκουλόν στα χαφ χθες, καταλαβαίνει πως ο κόουτς το σκέφτεται για τα καλά.






![Συγκινητικές στιγμές σε… ΟΜΟΝΟΙΑτικα σπίτια με τον Πράσινο Άγιο Βασίλη [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/t243tf234t-238x178.jpg)





