Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Φιλικό για τους μικρούς

Φιλικό για τους μικρούς

U13aVSapoel (4)


U-13 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 2-2 (Φιλικός αγώνας)
Με τον πιο δυνατό τρόπο επέλεξε ο Άνδρος Αυλωνίτης να προετοιμάσει την ομάδα του εν όψη του ντέρμπι κορυφής με το Αποέλ την ερχόμενη βδομάδα.Γι αυτό και επέλεξε ως αντίπαλο την Αέλ η οποία βρίσκεται με διαφορά στην 1η θέση του πρωταθλήματος στον όμιλο Λεμεσού-Πάφου.

Και ήταν πράγματι ένας πολύ δυνατός και πολύ καλός αγώνας ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.
Καλύτερη η Ομόνοια στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με τον Ανδρόνικο Κακουλλή με την Αέλ να ισοφαρίζει κόντρα στην ροή του αγώνα και σε ένα σημείο που η Ομόνοια έδειχνε πιο κοντά σε 2ο γκολ.
Στην επανάληψη αν και ο προπονητής μας πραγματοποίησε πάρα πολλές αλλαγές και χρησιμοποίησε όλα τα παιδιά η ομάδα μας ξαναμπήκε μπροστά στο σκορ με τον Αλέξανδρο Αυλωνίτη.
Στην συνέχεια η Αέλ πίεσε και χρειάστηκε ο τερματοφύλακας μας να την σταματήσει αρκετές φορές.Τελικά μια αδράνεια στην άμυνα στάθηκε ικανή για την Αέλ να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό.

ΟΜΟΝΟΙΑ:(Α.Αυλωνίτης) Π.Βασιλείου, Γ,Παπαθανασίου, (Γ.Κωνσταντίνου), Μ.Αντωνίου, (Π.Γεωργίου), Β.Χριστοδουλίδης, Α.Χ”Γιάννης, (Α.Χριστοδούλου) Ν.Ζαχαριάδης, Ε.Κάττος, Μ.Τζιωνής, (Γ.Κόμπος), Α.Κακουλλής, Ο.Λεμέσιος, (Αλ.Αυλωνίτης), Μ.Κόλα, (Ο.Μυλωνάς)

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας