Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κερδίζουν εμπειρίες οι μικροί

Κερδίζουν εμπειρίες οι μικροί

U13b-VsPAEEK (5)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2, η μικρότερη ηλικιακά ομάδα μας που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα κάτω των 13 ετών προσπαθεί σε κάθε αγώνα για το καλύτερο αποτέλεσμα, έχει όμως για αντίπαλους ομάδες με παίκτες μεγαλύτερους σε ηλικίας κατά ένα χρόνο. Οι μικροί μας ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά που θα αποτελούν την κύριο ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα U13.

Ένα μικρό απολογισμό των πράσινων για τη μέχρι τώρα πορεία τους στον Α’ Όμιλο Λευκωσίας κάνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας:

Πρόκειται για την ομάδα μας η οποία λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα για αποκομιδή εμπειριών και η οποία βασικά θα μας εκπροσωπήσει στο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά.

Σε αυτές τις ηλικίες το να αγωνίζεσαι με μεγαλύτερα παιδιά παίζει μεγάλο ρόλο κυρίως στο σωματικό αλλά οι εμπειρίες που αποκομίζουν θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ευαγγέλου έχει μια μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα με 4 νίκες 1 ισοπαλία και 9 ήττες όμως κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο αφού ήταν εξαρχής γνωστές οι δυσκολίες.

Χρησιμοποίησε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές με τους Ανδρέα Μιχαήλ,Παναγιώτη Χριστοδούλου και Ανδρέα Ζαχαρίου να έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Ανδρέας Ζαχαρίου με 4 τέρματα.