Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Επιστρέφουν στη δράση και οι πράσινοι της ακαδημίας

Επιστρέφουν στη δράση και οι πράσινοι της ακαδημίας

U17-VSapoel (12)


Επιστροφή στη δράση και στις μικρότερες ηλικίες μετά από μια εβδομάδα χωρίς ποδόσφαιρο. Οι πέντε ομάδες της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο, με όλες να θέλουν να συνεχίσουν τη πορεία τους στα Πρωταθλήματα τους με νίκη. Στο πρόγραμμα υπάρχουν δύσκολες αναμετρήσεις, που σε κάποιες το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι μικρότερες σε ηλικία ομάδες μας, κάτω των 13 ετών έχουν μπροστά τους ντέρμπι, η ΟΜΟΝΟΙΑ Α αγωνίζεται εκτός έδρας με το πρωτοπόρο στο Β’ Όμιλο Λευκωσίας Αποέλ, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ Β φιλοξενεί το Διγενή, μια πολύ δυνατή ομάδα στον Ά Όμιλο Λευκωσίας. Οι δύο ομάδες μας θέλουν να πάρουν το τρίποντα, η κάθε μία στην αναμέτρηση της, με την ΟΜΟΝΟΙΑ Α’ να κάνει βήμα πρόκρισης διεκδικώντας την πρωτιά στον όμιλο. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ Β’ οι βαθμοί δεν αλλάζουν κάτι στην κατάταξη της, όμως θα κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς παίζοντας για το γόητρο και τη φανέλα τους. Εύκολο μπορεί να χαρακτηριστεί το εμπόδιο που έχει μπροστά της αυτή την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που πηγαίνει στην Κοκ/θιά να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα της Ένωσης που βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Η ομάδα μας είναι στην κορυφή και εκεί επιθυμεί να παραμείνει για αυτό θα ψάξει τη νίκη από το πρώτο λεπτό.

Η ανοδική πορεία των μικρών της ΟΜΟΝΟΙΑ U17 και το αήττητο σερί των οκτώ αγωνιστικών περνάει από το Δασάκι της Άχνας, εκεί όπου αντιμετωπίζει τον Εθνικό. Οι πράσινοι θέλουν να ανεβούν όσο περισσότερες θέσεις μπορούν στις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας απέναντι τους αυτή την εβδομάδα την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, όμως αυτό δεν λέει κάτι αν δεν παρουσιαστεί η δική μας έτοιμη για το τρίποντο. Η ομάδα Νέων του τριφυλλιού υποδέχεται το πολύ δυνατό σύνολο της ΑΕΚ Λάρνακας και δεν θα είναι εύκολο να κερδίσει όμως έχε το πλεονέκτημα της έδρας και καλείται να το εκμεταλλευτεί. Οι πράσινοι δεν θέλουν να μείνουν κι άλλο πίσω από την κορυφή και τυχών απώλειες θα κάνουν ακόμη δυσκολότερο το έργο της για τον τίτλο.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας αυτό το Σαββατοκύριακο:

Σάββατο:

U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ β – Διγενής

U13 11:00 Αποελ – ΟΜΟΝΟΙΑ α

U17 11:00 Εθνικός Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ

Κυριακή:

U15 09:00 Ένωση Κοκ/θιάς – ΟΜΟΝΟΙΑ

U21 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ Λάρνακας