Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Άρχισαν τα όργανα

Άρχισαν τα όργανα

futsal-aek-24


Εδώ και καιρό οι απέναντι δείχνουν με κάθε τρόπο πως δεν χωνεύουν το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πρώτη με έξι βαθμούς. Εδώ και καιρό ξεκαθαρίζουν πως τα χρήματα τους, θα κάνουν εν τέλη τη διαφορά. Δεν ξέρουμε αν εννοούσαν αυτό που είδαμε απόψε ή κάποια άλλη μεταγραφή, αυτό που ξέρουμε είναι πως σήμερα ο μοναδικός άνθρωπος στο γήπεδο που είδε κόκκινη του Βαγκνίνιο, είναι ο διαιτητής Χαράλαμπος Γεωργίου.

Τα όσα γράφονται σε αυτό το άρθρο δεν αφορούν την ΑΕΚ, ας γίνει ξεκάθαρο. Οι Λαρνακείς έπαιξαν σκληρά ναι, έχουμε δει αρκετές ομάδες όμως να το κάνουν κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ μη έχοντας επιλογή αφού δυσκολεύονται στον ξέφρενο ρυθμό της. Η κόκκινη λοιπόν, δεν ευνόησε την ΑΕΚ, δόθηκε άλλωστε στο 3-0. Ευνοεί εκείνον που τρέχει την ΟΜΟΝΟΙΑ ξωπίσω, αφού ο Βάγκνερ είναι πιθανότατα ο ποιοτικότερος παίκτης στο πρωτάθλημα και η ομάδα μας θα τον στερηθεί σε δύσκολα παιχνίδια.

Όσον αφορά τώρα την επίμαχη φάση, ο Βάγκνερ κρατούσε τη μπάλα, ο παίκτης της ΑΕΚ τον τραβούσε και ο Βραζιλιάνος προσπαθούσε να απελευθερωθεί. Ο Γεωργίου ανακάλυψε κόκκινη, ενώ ο παίκτης της ΑΕΚ δεν έπεσε καν στο έδαφος! Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ίδιος παίκτης του αντιπάλου (ο οποίος δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο αλλά προς τιμήν του δεν αντέδρασε) παραδεχόταν με το τέλος του ματς ότι ο Βάγκνερ δεν τον κτύπησε με πρόθεση. Ελπίζουμε να έκανε το ηθικό και να είπε το ίδιο και στους διαιτητές και παρατηρητές. Γιατί το τι θα γράψουν στο φύλλο αγώνα, θα κρίνει μαζί με το βίντεο αν θα φτάσει ο Βάγκνερ τα ντέρμπι με Ανόρθωση και Αποέλ.