Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να κάνει δικό της το Σαββατοκύριακο

Να κάνει δικό της το Σαββατοκύριακο

pod-kaz-salamina164


Αν μας έλεγε κάποιος πριν το ματς με την Δόξα στον πρώτο γύρο πως 5 αγωνιστικές πριν το τέλος θα είχαμε λόγους να αισιοδοξούμε, μάλλον θα τον βγάζαμε τρελό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τότε έδειχνε να έχει χάσει τη φρεσκάδα και τα κίνητρα της και δεν απέδιδε σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά και όλοι θέλουν αύριο τη νίκη που θα μας δώσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Μέχρι και τη διακοπή, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κάνει τον καλύτερο της μήνα στο πρωτάθλημα κι ας άφησε δυο πόντους στο Δασάκι με τον Ερμή. Έμοιαζε με ομάδα που ήξερε τι ήθελε και πώς να το πάρει. Ακριβώς αυτή την εικόνα θέλει να βγάλει και στο αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα, για να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα την βγάλουν κερδισμένη στο Σαββατοκύριακο, όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα των άλλων.

Γιατί ακόμα κι αν κερδίσει το Αποέλ τη Σαλαμίνα και ο Απόλλωνας την Άχνα, ΑΕΚ και ΑΕΛ διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Με ισοπαλία ή ήττα της ΑΕΚ, αν κερδίσουμε πάμε τρίτοι. Αν κερδίσει από την άλλη η ομάδα της ΑΕΚ, η ΑΕΛ λέει μάλλον αντίο στα όνειρα εξάδας και σε 3 εβδομάδες όταν την βρούμε στο Τσίρειο, θα είναι πιθανότατα αδιάφορη. Γενικότερα κάθε εβδομάδα που κερδίζουμε από δω και πέρα, θα έχουμε να μετράμε παράπλευρα κέρδη. Αρκεί λοιπόν να κάνουμε το καθήκον μας.