Home SPORTS NEWS Κοντά σε Ουκρανία ο Ρέντναπ

Κοντά σε Ουκρανία ο Ρέντναπ


 

Ο Χάρι Ρέντναπ όχι απλά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην εθνική Ουκρανίας, αλλά πρόσθεσε ότι οι σύμβουλοί του ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ (απολύθηκε από την ομάδα του βόρειου Λονδίνου στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου) μίλησε στην «Daily Mail» και χαρακτήρισε «φανταστική δουλειά» το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο της Ουκρανίας! «Είναι μια φανταστική δουλειά. Έμαθα γι’ αυτό μερικές εβδομάδες πριν, όταν ήρθαν σε επαφή με τους συμβούλους μου. Λαμβάνω σοβαρά υπόψη αυτή την προοπτική. Είναι μια ανερχόμενη χώρα στο ποδόσφαιρο, με κάποιους πολύ καλούς νέους παίκτες, μερικές μεγάλες ομάδες όπως η Σαχτάρ (Ντόνετσκ) και μερικά μεγάλα γήπεδα. Θα μιλήσω μαζί τους. Ενδιαφέρομαι, χωρίς καμία αμφιβολία», τόνισε χαρακτηριστικά…
Η ουκρανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FFU) γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της για τον Ρέντναπ την Τετάρτη. Ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων και σύμβουλος επί θεμάτων προπονητικής στο Δ.Σ., Μιχάιλ Φορμένκο, εκθείασε μάλιστα τις ικανότητες του Άγγλου τεχνικού: «Έχει αρκετή εμπειρία, το ταλέντο και την ικανότητα να κατευθύνει τους παίκτες. Κάθε ομάδα στην οποία επικεφαλής ήταν ο Ρέντναπ βελτίωσε γρήγορα την ποιότητα του παιχνιδιού της και σημείωσε σημαντική πρόοδο. Είναι ένας ειδικός στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ένας από τους καλύτερους προπονητές της Αγγλίας».

Αν τελικώς ο Ρέντναπ αναλάβει καθήκοντα, αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει την Αγγλία του Ρόι Χότζσον στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Να σημειωθεί ότι ο Χότζσον είχε προτιμηθεί αντί του Ρέντναπ από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τη θέση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα. Η Ουκρανία βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου της με μόλις δύο βαθμούς σε τρία παιχνίδια, έχοντας όμως αποσπάσει ισοπαλία από τα «τρία λιοντάρια» στην Αγγλία.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr