Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα είπαν παίκτες και Θύρα 9 στο Γέρι

Τα είπαν παίκτες και Θύρα 9 στο Γέρι

img_0576


Οκταμελής αντιπροσωπεία της Θύρας 9 μετά από σχετική άδεια που πήραν από το Δ.Σ. της ομάδας μας, βρέθηκαν σήμερα στην απογευματινή προπόνηση στο Ηλίας Πούλλος και συζήτησαν με τους παίκτες την όλη κατάσταση στην ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Οι οργανωμένοι επανέλαβαν πως υπάρχει στήριξη από τον κόσμο προς τους ποδοσφαιριστές αλλά θα πρέπει και οι ίδιοι να τα δίνουν όλα στο γήπεδο. “Είστε οι αντιπρόσωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σας στηρίζουμε, όμως αυτή η στήριξη δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία μας. Θέλουμε κάθε βδομάδα να τα δίνεται όλα για τη νίκη, ακόμα και αν αυτή δεν έρθει. Είστε επαγγελματίες, το σεβόμαστε αυτό, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ για μας είναι κάτι πολύ μεγάλο και δεν το αντέχουμε αυτό”, είπε εκπρόσωπος της Θύρας 9.

Το λόγο πήρε ο αρχηγός, Λεάντρο Αλμέιδα, που τους ευχαρίστησε για την στήριξη και δήλωσε πως σύντομα θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα και ότι το πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό. “Τα οικονομικά προβλήματα δεν μας επηρεάζουν. Αυτά υπάρχουν παντού. Θα έρθουν πολύ σύντομα τα καλά αποτελέσματα. Σας δηλώνω πως όλοι οι παίκτες θα κάνουν ότι μπορούν γιατί αυτή η κατάσταση δεν είναι σωστή για την ιστορία και τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”, ανέφερε προς τους οργανωμένους ο Λέο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν τους οργανωμένους με απολογητικό ύφος, δηλώνοντας πως για όλους είναι δύσκολη αυτή η φάση που περνά η ομάδα και τους ζήτησαν να παραμείνουν κοντά τους στην δύσκολη συνέχεια. Αξίζουν μπράβο στους οργανωμένους που προσπαθούν και αυτοί με τον τρόπο τους να αποφορτίσουν το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.