Home SPORTS NEWS Δώρο στον «Μου», επίσκεψη από σερ (photos)

Δώρο στον «Μου», επίσκεψη από σερ (photos)


Ο Ζοσέ Μουρίνιο συμπλήρωσε στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι 100 αγώνες (με Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ) στο Τσαμπίονς Λιγκ και πριν από τον αγώνα με τους «πολίτες» πήρε το δώρο του, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η επίσκεψη του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή της «βασίλισσας». Με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γοουνάιτεντ να τα λέει από κοντά με τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε λοιπόν στον Ζοσέ Μουρίνιο δώρο ένα ρολόι πριν από τη σέντρα του ματς με τη Σίτι. Επίσης, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε δώρο και για τον Ρουΐ Φαρία, τον βοηθό του Πορτογάλου τεχνικού, που είναι όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του προπονητή της Ρέαλ Μαδρίτης. Ο «Special One» παρέλαβε μάλιστα για τον ίδιο λόγο και τιμητική πλακέτα από την UEFA, πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Σίτι.

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει πάντως και η επίσκεψη του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο ξενοδοχείο που βρισκόταν η Ρεάλ στο Μάντσεστερ! Ο Σκωτσέζος τεχνικός τα είπε με τον Μουρίνιο, αλλά και τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Φέργκιουσον είδε μάλιστα και τον αγώνα της Σίτι με τη Ρεάλ από τα επίσημα του γηπέδου…         

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr