Home SPORTS NEWS Γκέλα… με 3-3 για Σεντ Ετιέν! (Video)

Γκέλα… με 3-3 για Σεντ Ετιέν! (Video)

stetiene


Απίστευτο παιχνίδι έγινε στο «Ζοφρουά Γκισάρ» ανάμεσα στη Σεντ Ετιέν με την Λανς , με τους «στεφανουά» να… γλιτώνουν την ήττα με γκολ στο 83’, όταν και διαμορφώθηκε το τελικό 3-3 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Η γηπεδούχος δεν έχασε για 4η σερί αγωνιστική και με την τρίτη σερί ήττα (0-1-3) έμεινε στην 4η θέση και στο -7 από την πρώτη τριάδα. Η φιλοξενούμενη δεν νίκησε για 5ο σερί ματς (0-3-2), αλλά με την τρίτη… κολλητή ισοπαλία πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, στη μάχη που δίνει για την παραμονή, ούσα προτελευταία με 22 πόντους!

Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά για την Σεντ Ετιέν, καθώς ο Ενγκουεμό άνοιξε το σκορ στο 18’. Η γηπεδούχος πέτυχε το 2-0 με τον Μολό στο 58’… Στη συνέχεια οι «λενσουά» κατάφεραν με δύο γκολ του Τουζγκάρ στο 60’ και στο 69’ να ισοφαρίσουν… Στο 77’ η φιλοξενούμενη πήρε μάλιστα προβάδισμα με τον Τσαβαριά! Η Λανς έφτασε κοντά σε μια πολύ μεγάλη έκπληξη, αλλά στο 83’ ο Ερντίν πέτυχε το 3-3…

Οι συνθέσεις
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Τεοφίλ, Κατρίν, Μπάις, Περέν, Ταμπανού, Ενγκουεμό (73′ Σεντ-Μαξεμέν), Κλεμόν, Λεμουάν, Χαμουνά, Φαν Βολσβίνκελ (53′ Ερντίν), Μολό (80′ Μπριζό).
ΛΑΝΣ: Ριούμ, Καβαρέ, Εγκμπαμέν, Κανταρί, Μπουλενζέρ, Λεμουάν (63′ Τσαβαριά), Βαλντιβιά, Σιπριάν, Μονεντζαχαρί (83′ Μπουριγκόντ), Γκιγιόμ, Κουλιμπαλί (46′ Τουζγκάρ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr