Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μην ξεχνάμε τα παθήματα…

Μην ξεχνάμε τα παθήματα…

pod-agianapa-172


Στα τελευταία δυο παιχνίδι μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Αγίας Νάπας η ομάδα μας φιλοδώρησε με 9 γκολ τον αντίπαλο και το έκανε με χαρακτηριστική άνεση. Φυσιολογικό είναι στο μυαλό μας το αυριανό παιχνίδι να φαντάζει εύκολο, αν βέβαια κάνουμε το παιχνίδι μας, επιβάλουμε το ρυθμό μας, αποδείξουμε έμπρακτα την ανωτερότητα μας. Καλό είναι όμως να έχουμε σαν οδηγό το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Εκεί που ένα πεντάλεπτο μπλακ άουτ, οδήγησε σε μια ντροπιαστική ήττα.

Και σε αυτό το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρο ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαχνε το γκολ, η Αγία Νάπα αμυνόταν μαζικά και σθεναρά. Τελικά ο Ποτέ έλυσε το γόρδιο δεσμό και θεωρήσαμε πως όλα παίρνουν το δρόμο τους. Το τι μας επιφύλασσε η συνέχεια ούτε το υποψιαζόμασταν. Η ομάδα μας εξαφανίστηκε από το γήπεδο για 5 λεπτά, δέχθηκε δυο γκολ από απανωτά λάθη και κακές τοποθετήσεις, βρέθηκε στο 60 να κυνηγάει ανατροπή. Δεν την πέτυχε και έφυγε από το γήπεδο με το κεφάλι σκυμμένο.

Προφανώς τέτοια παιχνίδια γίνονται μια φορά στο τόσο. Ας μην αφήσουμε όμως περιθώριο να εξελιχθεί το αυριανό σε τέτοιο. Να μπούμε στο γήπεδο με την ίδια διάθεση και σοβαρότητα που επιδεικνύουμε τον τελευταίο καιρό, να επιστρατεύσουμε υπομονή και επιμονή, να τελειώσουμε το παιχνίδι όσο πιο ανώδυνα μπορούμε και να πάμε σπίτι χαμογελώντας. Λάθη όλες οι ομάδες κάνουν, οι μεγάλες όμως ξέρουν πως πρέπει να μαθαίνουν από αυτά.