Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήταν εισήγηση της ΘΥΡΑΣ 9

Ήταν εισήγηση της ΘΥΡΑΣ 9

kaz-kosmos-doxa363


Μας ικανοποίησε ιδιαίτερα η χθεσινή ανακοίνωση της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ενημέρωνε πως ο εισπράκτορας του σωματείου θα βρίσκεται καθημερινά στο οίκημα για να εισπράττει συνδρομές μελών. Τα μη τακτοποιημένα μέλη είναι ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο έχουμε θίξει πάμπολλες φορές. Η έγκριση ως μέλος της μεγαλύτερης ομάδα στην Κύπρο έρχεται με προνόμια, αλλά και με υποχρεώσεις. Ένα μη τακτοποιημένο μέλος δεν προσφέρει ούτε οικονομικά, ούτε με την άποψη του σε γενικές συνελεύσεις.

Ένας άλλος λόγος που μας ικανοποίησε η ανακοίνωση, ήταν γιατί ήταν η ΘΥΡΑ 9 που εισηγήθηκε, μέσω των εκπροσώπων της στην ανοικτή συγκέντρωση στον Παρνασσό, όπως η διοίκηση δει πιο ζεστά το θέμα των μη τακτοποιημένων μελών. “Πρέπει το σωματείο να λάβει όλα τα μέτρα, να τρέξει παραπάνω το θέμα, ώστε τα μέλη ν πληρώνουν τη συνδρομή τους. Και σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσουν αυτοί που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν σαν μέλη”, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του εκπροσώπου των οργανωμένων προς τον αντιπρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λάκη Πολυκάρπου.

Η πιο πάνω, ήταν απλά μια από τις εισηγήσεις που είχαν οι οργανωμένοι, κάτι που αποδεικνύει (ξανά) πως παρά τα επίθετα που κατά καιρούς τους κολλούν, έχουν να προσφέρουν πάρα πολλά τόσο σε επίπεδο επικοδομητικού διαλόγου, όσο και σε επίπεδο πράξεων. Μας χαροποιεί το γεγονός πως τα μέλη του συμβουλίου που ήταν στο χώρο (πέραν του Λάκη Πολυκάρπου ήταν και ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου) πως παρά τις όποιες διαφορές είχε το Δ.Σ. με τη ΘΥΡΑ 9, μετέφερε την εισήγηση στη συμβούλιο. Υπάρχουν βέβαια πολλά να γίνουν στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ εμείς θα προτείναμε και εκστρατεία τα μέλη να πληρώνουν τις συνδρομές με τραπεζικό standing order. Το κυριότερο θέμα φυσικά, είναι να γραφτούν όσο το δυνατό περισσότερα συνειδητοποιημένα μέλη, άλλη μια εκστρατεία που θα μπορούσε να γίνει πράξη.