Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτοιμη για το διπλό

Έτοιμη για το διπλό

kypelo-agianapa16


Στο Παραλίμνι εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αγία Νάπα (18:00, live omonoianews.com). Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη και αναμένεται να πιέσει από νωρίς τον αντίπαλο. Είναι η καλύτερη από τις δυο ομάδες, η πιο ποιοτική, οφείλει όμως να το αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών του Τάσος Μάρκου.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες ΟΜΟΝΟΙΑ και Αγία Νάπα έχουν γίνει “αχώριστες” αφού τα έχουν ήδη πει δυο φορές. Το αποτέλεσμα και των δυο παιχνιδιών ήταν άνετη νίκη για τους πράσινους, όμως δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Ο αντίπαλος έχει πολλά περισσότερα κίνητρα σήμερα και αναμένεται να αμυνθεί με σθένος και πάθος. Αλίμονο αν υποτιμήσουμε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της, αφού έχει αποδειχθεί πως είναι τα πιο σκληρά καρύδια.

Την ίδια στιγμή, ας γίνει ξεκάθαρο πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει εμφάνιση…2015, θα πρέπει να γίνουν τρελά πράγματα για να μην κερδίσει. Είναι σαφώς ανώτερη, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ξέρει πως η νίκη είναι μονόδρομος! Πανέτοιμη λοιπόν για το διπλό η ομάδα μας και για να επωφεληθεί όλες τις ευεργετικές συνέπειες του.