Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διπλό με ανατροπή

Διπλό με ανατροπή

pod-agianapa-match46


Σε ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή σε κάποιο βαθμό τον άνεμο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε με τους 3 βαθμούς μετά απο μεγάλη ανατροπή. Στην μοναδική φάση που απείλησε η Αγία Νάπα σε όλο το παιχνίδι μπήκε μπροστά στο σκορ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ παρά τις μεγάλες φάσεις να μην μπορεί να φέρει το ματς στα ίσα πριν το ημίχρονο. Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα μας να πετυχαίνει 3 γκολ και να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Α’ ημίχρονο

Με άνεμο κόντρα, αλλά επιθετικά μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ που προσπάθησε να κλείσει από νωρίς την Αγία Νάπα. Μετά από κάποια γυρίσματα και ένα σουτ του Ρόντρι που αποκρούστηκε από το Κίττο, η Αγία Νάπα σκόραρε στην πρώτη της επίθεση και με ανύπαρκτο φάουλ που υπέδειξε ο Ψευδιώτης. Ο Θεοδώρου το εκτέλεσε εξαιρετικά και άνοιξε το σκορ. Στο 15′ μετά από μελέ στη περιοχή, ο Κιρμ έκανε δυνατό κοντινό σουτ, η μπάλα όμως κτύπησε στα πόδια αμυνόμενου στη γραμμή. Στο 18′ ο Κιρμ έκανε φοβερό φάουλ, η μπάλα σταμάτησε όμως στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Λομπιανίτζε έκανε σουτ, ο Φούσκο χέρι, ο Αποελίστας διαιτητής όμως έκανε δεύτερο σοβαρό λάθος και δεν υπέδειξε πέναλτι. Στο 33′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία, το πλασέ του Ράμος όμως απέκρουσε ο Κίττος. Στο ίδιο λεπτό ένα σουτ του Ποτέ πέρασε ψηλά άουτ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι.

Β΄ημίχρονο

Αυτή τη φορά ο άνεμος ήταν υπέρ μας, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε το χρόνο της να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ημιχρόνου. Στο 54′ ένα σουτ του Οικονομίδη αποκρούστηκε εύκολα από τον Κίττο. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λεάντρο σούταρε, ο Φούσκο έκανε χέρι, ο Ψευδιώτης το θεώρησε άθελο και δεν έδωσε πέναλτι. Στο 61′ ο Ράμος έκανε δυνατό σουτ, ο Κίττος όμως απέκρουσε. Στο 66′, ο Αντωνίου έκανε και τρίτο χέρι, αυτή τη φορά ο Ψευδιώτης δεν είχε επιλογή και υπέδειξε το πέναλτι. Εκτελεστής ο Ποτέ και 1-1. Δυο λεπτά μετά, ο Φοφανά έκανε δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή, ο Κίττος όμως απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 70′ ο Σκέμπρι έκανε υπέροχη ενέργεια και πλάσα ο Μαρκόσκι όμως απέκρουσε στη γραμμή. Η ανατροπή ήρθε στο 72′ στην πρώτη επαφή του Γκαρσία με τη μπάλα. Ο Κιρμ έκανε σέντρα, ο Σκέμπρι την πρώτη κεφαλιά και από κοντά ο Γκαρσία με σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ στη χρονιά. Στο 82′ η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε νέο πέναλτι με το Φοφανά και αυτή τη φορά σωστό. Εκτελεστής ο Ποτέ, η μπάλα όμως άουτ. Τελικά το τρίτο γκολ ήρθε 5 λεπτά αργότερα. Ο Φοφανά κέρδισε τη μπάλα, την έδωσε στο Γκαρσία, ο οποίος του την επέστρεψε. Ο Φόφι δεν λάθεψε στο τετ α τετ και σκότωσε το παιχνίδι. Στο 92′ ο Γκαρσία λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, η πλάσα του όμως αποκρούστηκε στη γραμμή από αμυντικό.

Συμπερασματικά

Η νίκη ήρθε, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε και τεράστια ψυχικά αποθέματα. Όσοι ήταν στο γήπεδο και ένιωσαν τον ισχυρό άνεμο, ξέρουν πως χρειάστηκε μεγάλη θέληση και τσαμπουκάς για να έρθει το τρίποντο, παρά την ξεκάθαρη διαφορά επιπέδου. Μπράβο σε όλους, κοιτάμε τη συνέχεια που είναι κρίσιμη.