Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτα η Καρμιώτισσα

Πρώτα η Καρμιώτισσα

pod-agianapa-match22


Ο αγώνας με την Αγία Νάπα αποτελεί παρελθόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το διπλό με περιπετειώδη τρόπο, είναι μόνο 3η και στοχεύει πιο ψηλά. Μπροστά της στο πρωτάθλημα, έχει ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ένα ντέρμπι που θέλει να πάρει για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή και να συνεχίσει να πιστεύει. Πριν από αυτό όμως, προέχει το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με την Καρμιώτισσα, που έχει τη δική του σημασία.

Μπορεί ο αντίπαλος να προέρχεται από μικρότερη κατηγορία και να βλέπει το παιχνίδι καθαρά ως εμπειρία, είναι τέτοιας σημαντικότητας όμως το παιχνίδι -μιας και οδηγεί στα ημιτελικά του κυπέλλου- που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να μην το πάρει σοβαρά. Στο κυπριακό κύπελλο, σπάνια συμβαίνουν εκπλήξεις μεγατόνων όπως στο εξωτερικό, αλλά καλύτερα να μην είμαστε η εξαίρεση στον κανόνα. Όποιοι και αν αγωνιστούν, να παίξουν στο 100% και να θέσουν γερές βάσεις πρόκρισης.

Από την αρχή της χρονιάς, λέμε συνεχώς “στόχος το επόμενο παιχνίδι”, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Με αυτή ακριβώς τη λογική πρέπει να προσεγγίσουμε τη συνέχεια, ο Απόλλωνας μπορεί να περιμένει.