Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να τελειώνει από το πρώτο ματς

Να τελειώνει από το πρώτο ματς

pod-agianapa-match77


Μέσα στο πρόγραμμα φωτιά που ακολουθεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ, οι διπλές αναμετρήσεις με την Καρμιώτισσα, που βρίσκεται στην 4η θέση της δεύτερης κατηγορίας, μοιάζουν με ευχάριστο διάλειμμα. Κανένας αντίπαλος δεν μπορεί φυσικά να υποτιμηθεί, για να έχει φτάσει μέχρι εδώ η Καρμιώτισσα, όλο και κάτι θα έχει να επιδείξει. Δεν υπάρχει όμως καμία απολύτως αμφιβολία πως εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπει σοβαρή στο ΓΣΠ, η μικρή αντίπαλος της θα αποτελέσει έρμαιο στις ορέξεις της και θα δει το ματς απλά σαν εμπειρία.

Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει η ομάδα του Κώστα Καϊάφα, να μπει στο χορτάρι συγκεντρωμένη και να τελειώνει μαι ώρα νωρίτερα το θέμα πρόκριση. Με την συνέχεια να μοιάζει βγαλμένη από την ταινία “ειδικές αποστολές”, η ομάδα μας πολύ απλά δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει οτιδήποτε άλλο. Το δεύτερο ματς στο γήπεδο Αμμόχωστος, πρέπει να καταστεί από αύριο τυπική διαδικασία, την οποία ο κόουτς θα αξιοποιήσει για να δώσει εκ νέου λεπτά σε νεαρούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να διατηρηθεί φρέσκια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου. Για να το καταφέρει, πρέπει όπου μπορεί να εξοικονομεί δυνάμεις και να κάνει συντήρηση. Η κληρωτίδα της χαμογέλασε βγάζοντας την πιο εύκολη θεωρητικά αντίπαλο, για να σημαίνει κάτι όμως το γεγονός, πρέπει η ομάδα μας να το αξιοποιήσει σωστά.