Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μας σέβονται και καλά κάνουν

Μας σέβονται και καλά κάνουν

kaz-kosmos-doxa221-pote-pote


Στην αρχή της χρονιάς, κανείς δεν πίστευε πως μπορούμε να φτάσουμε μακριά. Απόλλωνας και Αποέλ, έμοιαζαν πιο εύρωστοι οικονομικά και έδιναν την εντύπωση, ίσως και μέσω της επικοινωνιακής τους τακτικής, ότι απέχουν από τους υπόλοιπους. Η αλήθεια να λέγεται, η κακή ψυχολογία μετά την Ευρώπη και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ΟΜΟΝΟΙΑ, είχαν σαν αποτέλεσμα η εικόνα να είναι μέτρια και να δικαιώνονται οι εκτιμήσεις των εχθρών μας.

Την Δευτέρα το βράδυ, ο πρόεδρος του Αποέλ Πρόδρομος Πετρίδης είπε πως “ο Απόλλωνας είναι ο κυριότερος ανταγωνιστής μας, όμως και η ΟΜΟΝΟΙΑ πλησιάζει απειλητικά”. Λίγες ώρες αργότερα ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα δήλωνε ότι “αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, που είναι μαζί μας η πιο φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα και την προσεγγίζουμε με σεβασμό”. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα δεν κερδίζει μόνο το σεβασμό του κόσμου της, αλλά και των αντιπάλων.

Καλά κάνουν και μας σέβονται. Οι τρεις επόμενες αγωνιστικές, προσφέρονται για να τους υπενθυμίσουμε πως πρέπει και να μας φοβούνται. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, άρα γιατί να μην κάνουμε το 3Χ3 και να τους τρομάξουμε για τα καλά;