Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Καταγγελίες και πρόστιμα στα προσεχώς

Καταγγελίες και πρόστιμα στα προσεχώς

Basket-VsETHA (3)


Τρεις καταγγελίες έχει στην ατζέντα της η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΚ για αυτή την Πέμπτη και οι δύο είναι εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το σωματείο μας θα βρεθεί στη δικαστική λόγω ότι κανείς από το τμήμα καλαθόσφαιρας δεν έδωσε το παρών του στις αστυνομικές συσκέψεις πριν τα παιχνίδια με ΑΕΚ εκτός και Κεραυνό εντός έδρας. Οι καταγγελίες είναι σωστές από τη στιγμή που υπάρχει στους κανονισμούς τέτοια υποχρέωση όμως από την άλλη ας σκεφτούν κάποια αλλαγή από τη στιγμή που στα παιχνίδια αυτά από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ ούτε 50 άτομα δεν παρευρέθηκαν αφού διέλυσαν το άθλημα κάποιοι κύριοι…

Πιο κάτω οι καταγγελίες, στις οποίες η ομάδα μας θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο:

66. Καταγγελία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ για παράβαση υποχρέωσης του που επιβάλλεται από το καταστατικό και /ή τους κανονισμούς και /ή την προκήρυξη πρωταθλήματος και /ή μη συμμετοχή στην αστυνομική σύσκεψη ημερομηνίας 04/2/2015 που συγκλήθηκε από την Ομοσπονδία για τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «ΟΠΑΠ» Α’ Κατηγορίας 2014/15, μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ.

67. Καταγγελία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εναντίον του σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ για παράβαση υποχρέωσης του που επιβάλλεται από το καταστατικό και /ή τους κανονισμούς και /ή την προκήρυξη πρωταθλήματος και /ή μη συμμετοχή στην αστυνομική σύσκεψη ημερομηνίας 05/2/2015 που συγκλήθηκε από την Ομοσπονδία για τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «ΟΠΑΠ» Α’ Κατηγορίας 2014/15, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ.