Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ξεχωρίζει το ντέρμπι στους Νέους

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στους Νέους

U17-VsOmonoiaAradippou (14)


Προς το τέλος τους οδεύουν τα Πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών, αφού βρισκόμαστε κάπου στα δύο τρίτα τους. Οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρουσιάζονται ανεβασμένες το τελευταίο διάστημα και θέλουν να διατηρηθούν στα ψηλά μετά το πέρας και αυτής της αγωνιστικής στα πρωταθλήματα τους. Το πρόγραμμα των πράσινων ομάδων μας στο Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το σημαντικότερο να είναι αυτό στους Νέους.

Αρχίζοντας με τους μικρότερους, στο Πρωτάθλημα U13 στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές  οι δύο ομάδες μας στην ηλικία αυτή δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού δεν μπορούν να φτάσουν ψηλότερα στη βαθμολογία ούτε να πέσουν θέσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 έχει εξασφαλίσει τη 2η θέση στο Β’ όμιλο και θα παίξει μπαράζ για πρόκριση στη φάση Elite, ενώ έχει σίγουρη θέση τουλάχιστον στη Premier. Στον Α’ όμιλο οι μικροί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 2 συμμετείχαν στο πρωτάθλημα για εμπειρίες, σε κάτι που σίγουρα βγήκαν κερδισμένοι, με την τελική τους θέση να μην έχει σημασία.

Κυνηγούν ακόμη την εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο Λευκωσίας οι παίδες U15 της ομάδας μας, ενώ η θέση τους στο Πρωτάθλημα Elite είναι σχεδόν σίγουρη αφού ξέφυγαν από τους υπόλοιπους, όμως θέλουν να ολοκληρώσουν στην κορυφή τις υποχρεώσεις τους. Αήττητοι εδώ και δέκα αγωνιστικές βρίσκονται οι παίδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17, όμως το κακό ξεκίνημα τους άφησε πίσω στη βαθμολογία και πλέον απλώς θέλουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Έχουν δύσκολο παιχνίδι αυτή την αγωνιστική αφού ταξιδεύουν στη Λεμεσό να αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ που ακόμη βρίσκεται στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου.

Το μεγαλύτερο παιχνίδι από τις πέντε πράσινες ομάδες είναι αυτό στην ηλικία κάτω των 21 ετών, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φιλοξενεί το Αποέλ. Οι πράσινοι τα παίζουν όλα για να πλησιάσουν τον αιώνιο που βρίσκεται στην κορυφή για να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας:

Σάββατο:

U13 09:00 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 1
Διαιτητής ΜΩΥΣΗΣ ΣΑΒΒΑ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ
Διαιτητής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΙΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΑΝΑΚΚΑ

U17 11:00 ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Διαιτητής ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΖΑΒΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
Παρατηρητής Παρατηρητής ΦΡΙΞΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Κυριακή:

U15 09:00 Διγενής Μόρφου – ΟΜΟΝΟΙΑ
Διαιτητής ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΜΑΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

U21 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποελ
Διαιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
Παρατηρητής ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ