Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Ράινερ θυμήθηκε τα παλιά και εμείς αναπολούμε (Videos)

Ο Ράινερ θυμήθηκε τα παλιά και εμείς αναπολούμε (Videos)

kaz-kosmos-doxa385-raufman


Καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιόφωνο «Ο λόγος» ήταν ο Ράινερ Ράουφμαν, με το Γερμανό να μιλάει για αρκετά πράγματα, πρόσφατα αλλά και παλαιά θυμίζοντας σε όλους μας τα χρόνια όπου ο Γερμανός φορούσε την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο Ράινερ είναι από τους λίγους ξένους ποδοσφαιριστές που άφησαν εποχή στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του είναι τεράστια, για όσα πρόσφερε και ακόμη προσφέρει στο σωματείο μας. Διαβάστε πιο κάτω κάποιες από τις ατάκες του Μάρκου Ράινερ Ράουφμαν:

Πηγή: Shoot&Goal

Για το σύνθημα “Είναι τρελός ο Γερμανός”: «Όσες φορές κι αν ακούσεις το σύνθημα δεν σε κουράζει».

Για τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, λόγω της διαιτησίας του Τούντορ: «Εάν ήμασταν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τότε η χρονιά θα κυλούσε ομαλά στο οικονομικό επίπεδο».

Για την οικονομική στήριξη από τον κόσμο: «Ο Ομονοιάτης δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της ομάδας. Δεν είχαμε οικονομική στήριξη μόνο από Ομονοιάτες, είχαμε από Αποελίστες, από Απολλωνίστες, από οπαδούς άλλων ομάδων».

Για τα οκτώ γκολ που σημείωσε επί της Αναγέννησης Δερύνειας στη νίκη με 10-1: «Ότι κι αν έκανε εκείνη την ημέρα μου έβγαινε, σημείωσα 42 γκολ, αλλά είχα κι ένα χαμένο πέναλτι εκείνη τη χρονιά».

Για το χαμένο πέναλτι με την Ανόρθωση: «Μπορεί να είμαι μοναδικός παίκτης παγκόσμια που κατάφερε να βάλει 42 γκολ κι έχασε ένα πέναλτι και ήμουν ο μαλάκας της υπόθεσης».

Για τον τραυματισμό του που τον ανάγκασε στο τέλος να σταματήσει την μπάλα: «Οι μόνοι που πανηγύρισαν τότε ήταν οι τερματοφύλακες».

Μετά από παρέμβαση του Ανδρέα Κάντηλου, ο οποίος τόνισε ότι είναι κρίμα που δεν έπαιξαν μαζί ο Καϊάφας με τον Ράουφμαν, είπε: «Θα ήταν κρίμα για τον Σωτήρη Καϊάφα γιατί θα του έσπαζα όλα τα ρεκόρ».

Για τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς, που αποχώρησε από το Αποελ και μετά έδειξε την αξία του όπου κι αν αγωνίστηκε: «Συμβαίνει παντού αυτό. Φέτος το Αποελ δεν ήθελε τον Ποτέ, αλλά νομίζω τώρα που τον βλέπει θα τον ήθελε».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό φώναξε “ΟΜΟΝΟΙΑ Λαός Πρωτάθλημα”: «Το πρωτάθλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να σωθούμε. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν θα τρελαθούμε».

Για τη ΘΥΡΑ 9: «H ΘΥΡΑ 9 είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σου δίνει ρυθμό στο ΓΣΠ και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας. Θέλουμε, όμως, να είναι και σωστοί».

Για τη συνέχεια με τα ντέρμπι: «Έχουμε προβλήματα μόνο με τον Φυλακτού, που σίγουρα λείπει. Για το Ρόντρι θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας ότι θα βρει τις λύσεις στο γήπεδο».

Για το μήνυμα που στέλνουν στους παίκτες: «Πρέπει να μεταφέρουμε στα παιδιά πόσο βαριά είναι η φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να το καταλάβουν και να μπαίνουν στο γήπεδο για να τα δίνουν όλα γι’ αυτό τον κόσμο».

Για το σύνθημα που επικρατεί για το προσεχές ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Όποιος κάθεται σε έτσι παιχνίδι στον καναπέ δεν είναι Ομονοιάτης».

Για την παρουσία του στην Εθνική Κύπρου: «Ήταν η ευκαιρία μου να επιστρέψω κάτι στην Κύπρο και στον κόσμο για την αγάπη που μου έδωσε».

Για την καλύτερή του στιγμή στο ποδόσφαιρο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής».

Για το αν ταξιδεύει συχνά στη Γερμανία: «Έχω 17 χρόνια να πάω στη Γερμανία».

Για το γεγονός ότι ήταν λαμπαδηδρόμος το 2004: «Άλλη μία ξεχωριστή στιγμή. Δεν μπορούν να ζήσουν πολλά άτομα αυτό το συναίσθημα».

Βρήκαμε κάποια βίντεο στο youtube και σας τα παρουσιάζουμε πιο κάτω. Θυμηθείτε κάποιες από τις στιγμές όταν ο Ράινερ αγωνιζόταν στο τριφύλλι και αναπολήστε και εσείς αυτά τα χρόνια. Όσες φορές και να τα δεις η τρίχα κάγκελο…