Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

volley-pafiak84


Το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας της, δίνει σήμερα η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα του Σάββα Σάββα, φιλοξενεί στο στάδιο Ελευθερία την ΑΕΚ Καραβά (19:30, live omonoianews.com) και φιλοδοξεί να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα τίτλου. Βρίσκεται ήδη 8 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο και με νίκη θα έχει αγκαλιάσει ένα όνειρο αρκετών χρόνων. Η πιο μεγάλη ώρα για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τώρα!

Το παιχνίδι είναι δύσκολο κι ας πάμε σε αυτό με αυτοπεποίθηση και πίστη! Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ανώτερη σαν ομάδα, ενώ διαθέτει και καλύτερες μονάδες, έχει και ο αντίπαλος όμως τις δικές του απαιτήσεις. Πρόκειται άλλωστε για τη δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία και τη μοναδική που έχει καταφέρει φέτος να κερδίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από τους αθλητές μας και είμαστε βέβαιοι πως αν είναι συγκεντρωμένοι στο ματς, θα κάνουν αυτό που πρέπει.

Μπορούμε πάντως να τους κάνουμε πιο εύκολο το έργο! Πώς; Δίνοντας δυναμικό παρόν στο Ελευθερία, αποτελώντας τον έβδομο παίκτη της ομάδας! Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αποδείξει πως και αξίζει και δικαιούται ένα γεμάτο Ελευθερία, έτσι είναι καθήκον μας να της το προσφέρουμε! Όλοι γήπεδο λοιπόν!