Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαμμούτης: «Θα είναι μία όμορφη ατμόσφαιρα την Κυριακή»

Σαμμούτης: «Θα είναι μία όμορφη ατμόσφαιρα την Κυριακή»

kaz--kosmos-kypello-karmi130


Πεπεισμένος πως η δουλειά που γίνεται στο “Ηλίας Πούλλος” θα φέρει το τρίποντο στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, είναι ο διεθνής μέσος της ομάδας μας Ιάκωβος Σαμμούτης. Ο 21χρονος μέσος μίλησε στο Balla για τα ματς με Καρμιώτισα και Απόλλωνα.

Αρχικά ο Τζακ μίλησε για τον αγώνα με την Καρμιώτισα για το κύπελλο αλλά και για το γεγονός πως ο προπονητής του τον χρησιμοποίησε στο ματς. «Πήγαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, πάντα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όταν παίζεις απέναντι σε μία κατώτερη ομάδα γιατί ο αντίπαλος παλεύει για κάτι το θετικό. Για εμάς το καλό είναι ότι νικήσαμε στην έδρα μας και έχουμε το πλεονέκτημα για το επόμενο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα και εγώ χρόνο συμμετοχής σε αυτό το παιχνίδι, όπου πήραμε τη νίκη», ανέφερε.

Όσον αφορά το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, δήλωσε ότι: «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, θα είναι μία όμορφη ατμόσφαιρα, ο κόσμος θα έρθει εδώ και είμαι σίγουρος ότι δουλεύουμε αρκετά σκληρά και θα πάρουμε τους τρεις πόντους την Κυριακή»!