Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Διπλό για τους μικρούς!

Διπλό για τους μικρούς!

U13a-VSapoel (77)


Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ομάδας μας στον εκτός έδρας αγώνα της απέναντι στην Ανόρθωση την οποία κέρδισε με 1-2.

Η ομάδα μας με αυτή της την νίκη τερματίζει οριστικά στην 2η θέση του ομίλου και θα διεκδικήσει την είσοδο της στο παγκύπριο πρωτάθλημα Elite σε αγώνες μπαράζ.
Στον σημερινό αγώνα η ομάδα του Ανδρέα Αυλωνίτη παρά τις αρκετές ελλείψεις πήρε μια πανάξια νίκη.
Μπήκε στον αγώνα πιο δυνατά κέρδισε τις μάχες στο κέντρο και προηγήθηκε με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ανδρόνικου Κακουλλή που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη πάσα του Ιάσονα Ορφανίδη.Με σκορ 0-1 τελείωσε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη και παρά το γεγονός ότι ο προπονητής μας προχώρησε σε όλες τις αλλαγές που είχε στην διάθεση του τα παιδιά που μπήκαν στάθηκαν πολύ καλά και σε μία επίθεση μετά από μακρινό σουτ του Ιάσονα Ορφανίδη και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδας ο Απόστολος Ανδρέου από κοντά έγραψε το 0-2.

Κάπου εκεί προσπάθησαν κάποιοι να αποδείξουν ότι όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.Σε αντεπίθεση της Ανόρθωσης ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Παντελής Βασιλείου πρόλαβε τον επιθετικό και του πήρε την μπάλα,ο οποίος στην συνέχεια υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ με τον διαιτητή να καταλογίζει… πέναλτι!!!
Η Ανόρθωση μείωσε σε 1-2 αλλά απ εκεί και πέρα πολύς χρόνος για θαύματα δεν υπήρχε και έτσι παρέμεινε τελικό σκορ.

ΟΜΟΝΟΙΑ :Π.Βασιλείου, Γ.Κακουλλής, Μ.Αντωνίου, Β.Χριστοδουλίδης, Π.Γεωργίου, Α.Χ”Γιάννης, Απ.Ανδρέου, Ι.Ορφανίδης, Α.Κακουλλής, Μ.Τζιωνής, Αλ.Αυλωνίτης
(Στ.Σωφρονίου, Γ.Κωνσταντίνου, Ορ.Μυλωνάς, Γ.Κόμπος, Α.Χριστοδούλου)

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας