Home SPORTS NEWS Η Μπλάκμπερν πέταξε εκτός και την Στόουκ (Video)

Η Μπλάκμπερν πέταξε εκτός και την Στόουκ (Video)

blackburn


Η Μπλάκμπερν, που παίζει στην Τσάμπιονσιπ, έφτασε σε μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας (5ος γύρος/φάση των «16»), καθώς θριάμβευσε με 4-1 εντός της Στόουκ. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε, αλλά κατέρρευσε η φιλοξενούμενη από το 45’, όταν και έμεινε με 10 παίκτες σε φάση που δόθηκε πέναλτι. Χατ-τρικ για την γηπεδούχο ο Κινγκ. Στους «8» πέρασε και η Ρέντινγκ, η οποία… άλωσε με 2-1 την έδρα της Ντέρμπι (έπαιζε με 10 από το 39’)!

Στο «Ίγουντ Παρκ» η Μπλάκμπερν κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, ξέροντας πως είχε να νικήσει για επτά συνεχόμενα παιχνίδια την αντίπαλό τους. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε μάλιστα με τον Πίτερ Κράουτς στο 10’, και ο Κινγκ ισοφάρισε σε 1-1 στο 36’. Πολλά… κρίθηκαν στο 45’. Η φιλοξενούμενη έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Γκεόφ Κάμερον είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για πέναλτι που έκανε, ενώ ο Γκεστέντε στο 45’+7 εκτέλεσε εύστοχα και σημείωσε το 2-1. Ακολούθησαν δυο γκολ από τον Κινγκ στο 51’ και στο 55’ και έτσι κρίθηκε ο αγώνας… Να θυμίσουμε ότι στον προηγούμενο γύρο η Μπλάκμπερν είχε αποκλείσει (3-1 εντός) την Σουόνσι, επίσης ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Ρέντινγκ πέτυχε και αυτή παλικαρίσια πρόκριση, καθώς  νίκησε 2-1 στην έδρα της Ντέρμπι. Στο 39’ η γηπεδούχος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Γουόρνοκ είδε την δεύτερη (η πρώτη στο 16’) κίτρινη κάρτα. Έτσι, στο 52’ η φιλοξενούμενη πέτυχε το 1-0 με τον Ρόμπσον-Κανού. Στο 60’ για τη Ντέρμπι ισοφάρισε ο Μπεντ. Την πρόκριση στη φιλοξενούμενη έδωσε ο Αγιεγκμπένι (αποκτήθηκε πριν από μερικές μέρες), ο οποίος στο 81’ σημείωσε το 2-1 για την Ρέντινγκ!

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr