Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το άγχος είναι όλο στον Απόλλωνα

Το άγχος είναι όλο στον Απόλλωνα

pod-omo-axna-b15-team


Ντέρμπι κορυφής σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που το προσεγγίζει όμως χωρίς άγχος και πίεση. Μπορεί ο Φανούριος Κωνσταντίνου να προσπάθησε να μεταφέρει στην πλευρά μας το άγχος λέγοντας πως “αυτοί είναι που μας κυνηγάνε”, η πραγματικότητα όμως είναι πως…δεν κυνηγάμε κανένα! Οι στόχοι οι δικοί μας είναι εντελώς διαφορετικοί από εκείνους του Απόλλωνα.

Ο στόχος ο δικός μας είναι απλά η νίκη σε κάθε επόμενο παιχνίδι, ενώ για τον αντίπαλο είναι πάση θυσία το πρωτάθλημα. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να πούμε πως το γεγονός και μόνο πως είμαστε τόσο κοντά που μας νιώθουν, μας φοβούνται και βλέπουν την ανάγκη να κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια, είναι επιτυχία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιά, ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του είχαν να αντιμετωπίσουν ένα σωρό προβλήματα, κατάφεραν όμως να μας έχουν εδώ, να τους ανησυχούμε.

Αν έρθει η νίκη, είναι καλοδεχούμενη, δεν θα αλλάξει όμως κάτι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσει τον αγώνα της είτε στο -4, είτε στο -10. Ο αντίπαλος από την άλλη αν χάσει ξέρει πως έχει συγκάτοικο στη κορυφή (τον οποίο θα αντιμετωπίσει από βδομάδας) και μας να πλησιάζουμε ακόμα πιο απειλητικά. Όλη η πίεση λοιπόν, πάνω στον Απόλλωνα και ελπίζουμε να την εκμεταλλευτούμε.