Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Την Κυριακή μας αδίκησαν, χθες του καταγγείλαμε και σήμερα ορίστηκαν

Την Κυριακή μας αδίκησαν, χθες του καταγγείλαμε και σήμερα ορίστηκαν

pod-apollon1


Με τόσες φορές που είπαμε «παίζουν με τη νοημοσύνη μας» έχει καταντήσει κλισέ. Τι να πούμε αυτή τη φορά, τι να λέμε στην επόμενη; Για ακόμη μια φορά βλέπουμε ότι δεν υπολογίζει κανείς την ΟΜΟΝΟΙΑ. Την Κυριακή μας αδίκησαν, χθες του καταγγείλαμε και σήμερα ορίστηκαν. Μιλάμε ασφαλώς για τους ορισμούς διαιτητών στους αγώνες Κυπέλλου, με τους τρεις διαιτητές που το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας κατάγγειλε μόλις χθες, σήμερα βρίσκονται στους ορισμούς, καμία τιμωρία ούτε για το θεαθήναι δεν τους άφησαν να “καθίσουν” έστω και για το κύπελλο εκτός. Μην μας πείτε δεν θα οριστούν την ερχόμενη αγωνιστική, πολύ λίγη σημασία θα παίξει αυτό.

Όλοι τους κέρδισαν με την προχθεσινή τους “εμφάνιση” ένα μπόνους μεσοβδόμαδα. Ο Βασίλης Δημητρίου θα πάει στη Λάρνακα να διαιτητεύσει τον αγώνα ΑΕΚ-Οθέλλος που θα κρίνει ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο 1ος επιπρόσθετος διαιτητής στον αγώνα της Κυριακής, Αντώνης Χριστοδούλου, έκλεινε τα μάτια όταν έπρεπε να δώσει κάτι υπέρ μας και έτσι θα πάρει μεγαλύτερο μισθό την τετάρτη ως ο “άρχοντας” της αναμέτρησης μεταξύ ΑΕΛ και Ερμή στο Τσίρειο στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων. Επειδή χρειάζεται… καλούς βοηθούς θα έχει μαζί του τον Αθηνήδωρο Ιωάννου, τον τρίτο της παρέας που η ΟΜΟΝΟΙΑ κατήγγειλε.

Φτάσαμε στη στιγμή όμως που πρέπει να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη μη καταγγελία του Χαράλαμπου Χαραλάμπους, Χαράλαμπου Γεωργίου και Κώστα Ψευδιώτη, 2ου βοηθού, 4ου διαιτητή και 2ου επιπρόσθετου στο παιχνίδι της Κυριακής αντίστοιχα. Οι τρεις αυτοί διαιτητές δεν βρίσκονται στη λίστα καταγγελίας της ομάδας μας και έτσι δυστυχώς για αυτούς δεν βρίσκονται στη λίστα για τους αγώνες Κυπέλλου. Να μην στεναχωριούνται όμως γιατί εκεί στην ΚΟΠ αναγνωρίζουν πως δεν είχαν πολλές ευκαιρίες να αδικήσουν τους πράσινους έτσι ώστε να καταγγελθούν και αυτοί για να βρίσκονται στους ορισμούς.

Κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει εκεί στην ΚΟΠ και το Σύνδεσμο Διαιτητών, δηλαδή για να ορίζεσαι όλο και περισσότερες φορές πρέπει να αδικείς την ΟΜΟΝΟΙΑ και να έρχεται καταγγελία για το όνομα σου.