Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να ξεσπάσει, να ηρεμήσει

Να ξεσπάσει, να ηρεμήσει

kosmos-apollwn (150)


Τρεις μέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι, πολύ λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν αφήσει πίσω τους τον εκνευρισμό και έχουν ηρεμήσει. Οι χθεσινοί ορισμοί των Δημητρίου, Ιωάννου και Χριστοδούλου μάλιστα, ήρθαν να τροφοδοτήσουν εκ νέου το θυμό των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, που βλέπει την επιτροπή διαιτησίας, να μην σέβεται καθόλου τον τεράστιο σύλλογο μας. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει επειγόντως να ηρεμήσουμε και να καθαρίσουμε το μυαλό μας.

Ο σημερινός αγώνας, δεν διαγράφει όσα έγιναν την Κυριακή, ούτε μας ξαναβάζει σε τροχιά τίτλου. Προσφέρεται όμως για αγωνιστικό ξέσπασμα που θα βοηθήσει γενικώς την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να ηρεμήσει κάπως. Το ματς με την ΑΕΛ είναι απειλητικά κοντά για να προσεγγιστεί με θυμό, έτσι πρέπει όλοι μας να εκτονώσουμε την ενέργεια μας απόψε. Ελπίζουμε η ομάδα να το εκμεταλλευτεί και να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο τον εαυτό της.

Βέβαια, όταν λέμε ηρεμία μιλάμε μόνο το αγωνιστικό. Εξωαγωνιστικά, η ένταση και οι τόνοι πρέπει να ανέβουν. Εδώ και καιρό η ΚΟΠ και τα σώματα της δείχνουν συστηματικά ασέβεια προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει αν βρεθούν οι τρόποι να αναγκαστεί. Δεν μπορούμε άλλο να προχωράμε με πολιτική καλού παιδιού, πρέπει να καταλάβουν πως δεν αστειευόμαστε.